NOGE PUNE CELULITA, RASPUSTILA STOMAK, DALEKO JE OD ONE DIVE SA CRVENOG TEPIHA! Glumica posle razvoda se zapustila!
Dženifer Garner, Foto: Youtube printscreen/sexandthecity

ZAPUSTILA SE

NOGE PUNE CELULITA, RASPUSTILA STOMAK, DALEKO JE OD ONE DIVE SA CRVENOG TEPIHA! Glumica posle razvoda se zapustila!

Dženifer se ne osvrće na okrutne komentare koje je zaradila na društvenim mrežama posle pojavljivanja u nesrećnom kupaćem kostimu

Objavljeno:

Glumica Dženifer Garner ovih dana je na tapetu medija i fanova iz više razloga. Prvo su ju paparaci uhvatili u sivom kupaćem kostimu u kojem se dobro vidi da je ova 48-ogodišnjakinja daleko od ideala kakav se nameće u Holivudu. Ne samo da ima stomačić, već su joj i noge pune celulita. I premda je ovo zgrozilo mnoge, Dženifer se ne osvrće na okrutne komentare koje je zaradila na društvenim mrežama posle pojavljivanja u nesrećnom kupaćem kostimu.

Uostalom, već je i pre otvoreno rekla kako je osuđivanja od kukavica koje se kriju iza lažnih profila na društvenim mrežama, kako bi mogli da "pljuju" i po običnim smrtnicima i po slavnima, ne dotiču i da voli svoje telo i godine bez obzira na sve

Sada je šokirala javnost svojom izjavom da ne žali za tim što ju je, sada bivši suprug Ben Aflek, varao. Podsetimo, Dženifer je prvo bila u braku sa glumcem Skotom Folijem koji je našoj publici najpoznatiji iz serije "Felisiti" i to od 2000. do 2004., a zatim je bila u braku s Benom od 2005. do 2018. I premda se poslednji brak činio savršenim, pogotovo zato jer su Ben i Džen zaista bili lep par, a o tome da su za holivudske standarde imali i te kako dug brak, cela priča je okrutno završila. Ben je Džen prevario s dadiljom njihove dece, a uz to je imao velike probleme s zavisnošću od alkohola i kockanja.

Dženiferina izjava tim je šokantnija iz razloga što Džen jako ljubomorno čuva svoju intimu i gotovo nikad ne otkriva detalje svog ljubavnog života, a sada je mrtva hladna izjavila da je presrećna što ju je Ben varao. Iako su novinari, a zatim i fanovi bili šokirani kada su ovo čuli, Džen je sve lepo objasnila. Rekla je kako je presrećna zbog načina na koji se cela situacija odvila jer ju je to učinilo snažnijom osobom. Naravno, ono što joj je Ben učinio jako ju je povredilo, ali posle traume koju joj je Ben priuštio, konačno je naučila koliko vredi, ali i to da je krajnje vreme da počne sebe da stavlja na prvo mesto. Tad je takođe shvatila da je njihov odnos u nekom trenutku postao navika i da ne smemo biti robovi navika jer je to izuzetno štetno po nas.

Scott Foley for Charisma {2014}

Објава коју дели ... (@jakexliv) дана

Takođe je izjavila da Benova preljuba nije bila jedini razlog njihovog razvoda i da ju je odnos s Benom, koliko god grubo završio, mnogo naučio o životu. Uostalom, i pre afere sa dadiljom, već su živeli odvojeno i shvatali su da njihova veza lagano odumire. Dodala je i kako nikad ne bi vratila vreme unazad i promenila ono što se dogodilo i da bi opet proživela isto s Benom.

Ovo može delovati suludim nekom ko je prošao isto jer dobro znamo da toksični odnosi ostavljaju dugotrajne emocionalne, psihičke pa i fizičke ožiljke, što je i bio jedan od komentara na društvenim mrežama, ali izgleda da je Dženifer, upravo to što joj je Ben učinio, pokazalo da je snažnija nego ikad i da je u stvari na pravom putu da postane najbolja verzija sebe.

Podsetimo, Dženifer i Ben upoznali su se na snimanju filma "Derdevil" 2003., a u braku su dobili troje dece: 14-ogodišnju Vajolet, 11-ogodišnju Serafin i osmogodišnjeg Semjuela koje i dalje zajednički odgajaju. Ipak, da je i Ben krenuo dalje svedoče brojne paparaci fotografije na kojim izgleda izuzetno prisno sa svojom novom devojkom, glumicom Anom de Armas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.