SRPKINJA SE SKINULA GOLA U AMERIČKOJ SERIJI! Ogorčeni pratioci, jer je sve loša kopija se*s i grada!
Emili u Parizu, Foto: Printscreen youtube

SRPKINJA U HOLIVUDU

SRPKINJA SE SKINULA GOLA U AMERIČKOJ SERIJI! Ogorčeni pratioci, jer je sve loša kopija se*s i grada!

Emili u Parizu Serija koja je najavljena kao novi Seks i grad razbesnela je Francuze

Objavljeno:

Proteklih dana o Netfliksovoj seriji "Emili u Parizu" pišu mnogi. Serija koja je najavljena kao novi "Seks i grad" razbesnela je Francuze, ali i druge gledaoce koji je kritikuju zbog stereotipa, klišea i lošeg scenarija. Neki su je već prozvali najgorom Netfliksovom serijom, ali uprkos tome, na vrhu je trendinga na tom servisu.

Autori serije su uspeli da potkače i Srbe, a naši ljudi koji su gledali seriju, nisu uopšte srećni zbog načina na koji je jedan lik predstavljen u seriji.

Serija prati Amerikanku Emili koja život u Čikagu ostavlja zbog posla za jednu francusku marketinšku kompaniju. Kada stigne u Pariz, Emili istražuje sve što grad nudi i pronalazi nove prijatelje, kulturu i ljubav.

Na snimanju reklame za parfem, Emili prilazi prelepoj plavuši koja nezainteresovano kucka po mobilnom telefonu i pita je može li da joj postavi nekoliko pitanja za intervju koji bi objavila na društvenim mrežama. Ispostavi se da je manekenka iz Srbije, a na Emilino pitanje šta je njena vizija lepote, Srpkinja koja prema IMDb-u nosi ime Jovanka, odgovara: "Privatni avion."

Zatim prilazi asistent i govori da počinje snimanje, Srpkinja se skida i rukom gurne Emilin telefon kako je ona ne bi snimala golu.

Potom srpska manekenka prošeta gola ispred manekena koji bulje u njeno golo telo, dok Emili prikupi poene tvrdeći da je kampanja seksistička.

Zatim glavna glumica komentariše kako bi Srbi sve uradili za pare. Površnije i veoma uvredljivo, zajednički je komentar mnogih na društvenim mrežama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.