BILA JE ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA, PROSTITUCIJE, MUŽ JOJ BRANIO DA JEDE! A ona se odlučila na OVAJ potez!
Maraja Keri, Foto: Printscreen youtube

ŠOK

BILA JE ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA, PROSTITUCIJE, MUŽ JOJ BRANIO DA JEDE! A ona se odlučila na OVAJ potez!

Pevačica je u knjizi progovorila o detaljima iz privatnog života prisetila se raznih situacija iz mladosti

Objavljeno:

Američka pevačica Maraja Keri je 29. septembra ove godine objavila memoare pod nazivom "The Meaning of Mariah Carey". Knjigu je napisala Maraja uz pomoć spisateljice Mihaele Angele Dejvis.

Naime, pevačica je u knjizi progovorila o detaljima iz privatnog života. Ona se prisetila raznih situacija iz mladosti, a između ostalog progovorila je o brojnim svađama koje su se dešavale izmešu njenog oca Alfreda i brata Morgana.

- Bilo je uobičajeno da neko šakom napravi rupu u zidu ili da stvari lete po kući - otkrila je Maraja.

foto: Printscreen / Youtube

Prisetila se svađe koja se desila kada je ona imala samo 6 godina i kada je morala da zove komšiju u pomoć, jer je njen otac napao njenu majku. Tom prilikom stigla je i policija, a jedan od policajaca je rekao da će biti pravo čudo ako ona preživi.

Ona je rekla da je njena rođena sestra Alison uvlačila u rizične situacije i da ju je zamalo uvukla u prostituciju. Alison je imala dečka, za koga se ispostavilo da je makro.

Kada je imala 12 godina sestrin dečko ju je odveo u bisokop i pokušo je da je zavede, a odmah je stavio i ruku oko nje. Kada je shvatila da nosi pištolj, uplašila se i pobegla kući.

Drugu priču koju je ispričala jeste o braku koji je imala sa muzičkim producentom Tomijem Motolom od 1993. do 1998. godine.

foto: EPA/ Nina Prommer

Naime, on joj je osigurao prvi veliki ugovor i nagovorio je da snimi božićni album, na kom se nalazi pesma "All I Want For Christmas Is You", koja je i dan danas najslušanija praznična pesma i koja joj svake godine donosi milione dolara zbog autorskih prava.

Međutim, Tomi je navodno bio veoma ljubomoran u braku i želeo je da prati svaki njen korak. Godine 1996. Maraja je u kućnom studiju snimala pesmu sa jednim producentom i reperkom Da Brat, a kada su završili snimanje njih dve su otišle na hamburger, pa je Motola poludeo i poslao za njom naoružane telohranitelje.

"Prodala si milione ploča devojko. Živiš u palati, Imaš sve, ali ako ne možeš da odeš u "Burger King" kad želiš, onda zapravo nemaš ništa. Moraš otići odavde", rekla joj je reperka dok su jele hamburgere.

Izgleda da ju je pevačica poslušala jer se već naredne godine razvela, a Tomi se 2000. godine ponovo oženio sa meksičkom pevačicom i glumicom Talijom, s kojom je dobio dvoje dece.

To mu je bio treći brak koji i dan danas traje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.