PREVARIO JE SA NJENOM MAJKOM! Muž joj shvatio da voli starije dame! Doživela ŠOK, a sve se odigralo OVAKO!
Kamila Melo, Foto: Printscreen youtube

PREVARA VEKA

PREVARIO JE SA NJENOM MAJKOM! Muž joj shvatio da voli starije dame! Doživela ŠOK, a sve se odigralo OVAKO!

Kamila bila u komi suprug je shvatio da ga ipak više zanimaju starije dame pa je počeo da flertuje sa njenom majkom i brzo se rodila ljubav

Objavljeno:

Brazilska influenserka Kamila Melo nije mislia da će tako gorko zažaliti što se probudila iz kome u koju je pala posle operacije kojoj je predhodio moždani udar, pišu strani mediji.

Naime, u komi je bila 78 dana, a kad je došla sebi šokirala se saznavši kako se njen suprug, za kojeg se udala pre sedam godina i sa kojim ima sina, zaljubio u njenu rođenu majku i sa njom započeo vezu!

Moja majka odlazila je u moju kuću kako bi pomagala mom suprugu i sinu dok sam ja bila u bolnici. U ta četiri meseca dok sam se borila za život, suprug me posetio dva puta, a majka nijednom. Otac mi je saopštio vesti kad sam se probudila. Od tada je ne mogu više nazvati majkom - ispričala je gorko.

Iako joj je suprug deset godina stariji od nje, razlika u godinama im nikada nije smetala. Međutim, dok je Kamila bila u komi, suprug je shvatio da ga ipak više zanimaju starije dame pa je počeo da flertuje sa njenom majkom i brzo se rodila ljubav.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.