SESTRA GLUMICE KOJA SE UTOPILA SE USELILA KOD BIVŠEG MUŽA SVOJE SESTRE! Ovakav skandal SVET ne pamti!
Sestra premiule glumice, Foto: Instragam printscreen

oglasila se sestra

SESTRA GLUMICE KOJA SE UTOPILA SE USELILA KOD BIVŠEG MUŽA SVOJE SESTRE! Ovakav skandal SVET ne pamti!

Ryan i pokojna Naya bili su u braku od 2014. do juna 2018. godine, a uprkos razvodu ostali su bliski zbog zajedničkog sina.

Objavljeno: 07:29h

Dva i po meseca prošlo je od tragedije u kojoj je život izgubila zvezda serije 'Glee' Naya Rivera. Glumica je preminula od utapanja u jezeru Piru u Kaliforniji tokom izleta s 4-godišnjim sinom Joseyem Hollisom, koga je uspela da spase od tragedije.

Nesrećna glumica sina je dobila u braku sa bivšim suprugom, glumcem Ryanom Dorseyem koji trenutno živi s njenom mlađom sestrom Nickaylom.

Mladja sestra glumice
Mladja sestra glumicefoto: Printscreen Instagram

Njihov zajednički život izazvao je razne priče kojima je sestra tragično preminule glumice sada odlučila da stane na kraj. Putem društvenih mreža obratila se javnosti i otkrila prirodu svog odnosa sa bivšim suprugom svoje prerano preminule sestre.

- U najmračnije doba mog života, jedino što je važno su moji prijatelji i porodica. Biti tu za svog nećaka, iako ne mogu ni za sebe. Ne zanima me kako stvari izgledaju, jer niko ne može da vidi svaki teški trenutak kroz koji svi prolazimo. Najvažnije što sam naučila iz svega je da iskažem ​​saosećanje,da ne osuđujem ​​druge i da nikada ne uzimam nijedan trenutak svog života zdravo za gotovo. Nadam se da svi možete učiniti to isto - napisala je Nickayla na Instagramu.

Story koji je sestra objavila
Story koji je sestra objavila foto: Printscreen Instagram

Inače, Ryan i pokojna Naya bili su u braku od 2014. do juna 2018. godine, a uprkos razvodu ostali su bliski zbog zajedničkog sina. Koliko su bili povezani svedoči i dirljiva objava koju joj je Ryan posvetio nakon smrti.

- Zahvalan sam za naše zajedničko vreme i putovanje koje nas je zbližilo i dalo nam najslađeg i najdivnijeg pametnog dečkića kome se nismo mogli ni nadati. Sećam se kako si ponekad znala da se iznerviraš zbog mene: 'Ryan, možeš li da prestaneš da koristiš snap chat?!'

Drago mi je da te nisam slušao, jer sada imam stotine ili verovatno hiljade snapova i videa koje će Josey imati zauvek i znaće da ga je njegova majka volela više od života i koliko smo se dobro zabavljali zajedno dok je odrastao. Život se temelji na dobrim i lošim trenucima, ali s Joseyjem će onih loših biti manje jer će deo tebe uvek biti sa nama.

Nikad neće zaboraviti odakle je došao. Nedostaješ nam. Uvek ćemo te voleti. Volim te, Meep - napisao je glumac u objavi na Instagramu, koja je rasplakala mnoge obožavatelje prerano preminule glumice.

Podsetimo, Naya koja se proslavila ulogom navijačice Santane Lopez u seriji 'Glee' umrla je od slučajnog utapljanja. Neno telo pronađeno je u jezeru Piru pet dana nakon što je nestala na izletu sa sinom, koji je pronađen kako nepovređen spava na čamcu. Istražiteljima je tada rekao kako je sa mamom išao da pliva i ona ga je ona izvukla u čamac pre nego što je nestala pod vodom koja je glumici kasnije i presudila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.