DEMI MUR I EŠTON KUČER SU IMALI SE*S U TROJE, A ONDA SE DESILA PREVARA! Iznela ŠOK detalje, iz njihove veze!
Demi Mur, Foto: Printscreen instagram

ŠOKANTNA ISPOVEST

DEMI MUR I EŠTON KUČER SU IMALI SE*S U TROJE, A ONDA SE DESILA PREVARA! Iznela ŠOK detalje, iz njihove veze!

Glumica kojoj je sada tvrdi da je morala da se bori sa teškim posledicama Kučerovog ponašanja u braku poput toga da je od nje tražio da urinira po njemu

Objavljeno:

Slavna američka glumica Demi Mur ne prestaje da šokira izjavama i gnusnim detaljima iz svog privatnog života i vremena kada je bila u braku sa Eštonom Kutčerom, takođe, glumcem, producentom i bivšim modelom. Bili su u braku od 2005. do 2013. godine, a Demi je 15 godina starija od njega.

Glumica kojoj je sada tvrdi da je morala da se bori sa teškim posledicama Kučerovog ponašanja u braku poput toga da je od nje tražio da urinira po njemu.

-Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa – izjavila je Demi.

Inače, ona je već ranije otkrila brojne ljubavne detalje u svojoj knjizi “Inside Out”. U njoj holivudska glumica ne krije da ju je Kučer varao, a pojavila su se dva imena, Britnej Džouns i Sara Leal. U knjizi je otkrila i da ju je nagovarao na seks utroje, na šta je pristajala iako to nije istinski želela.

-Htela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlična mogu da budem, ali znam da je to bila greška – tvrdi Mur.

Bila sam 40-godišnjakinja koja je imala bogat život, a on je tek započinjao svoj odrasli život. Nisam sve to videla jer sam bila unutar toga. Osećala sam se kao 15-godišnja devojka koja se nada da će se nekom svideti – istakla je glumica.

Par je dve godine kasnije očekivao dete, ali u šestom mesecu trudnoće Demi je pobacila što je dotuklo. Pokušali su i ventelesnu oplodnju kasnije, ali bez uspeha. Demi se i dalje nosila s tugom zbog gubitka deteta.

Cela situacija je Demi podstakla da poklekne i vrati se alkoholu nakon što je 20 godina bila trezna. Nakon toga je još i saznala šokantnu vest da joj je Ašton bio neveran. Kada je ta informacija procurela, Mur je režirala film, ali odmah je nazvala muža da ga pita je li to istina.

-Odmah je priznao i mislim da je moja reakcija bila: ‘Zaje*avaš me?’. To je bilo to. Činilo mi se u tom trenutku kao da jedva dišem – napisala je glumica. Otkrila je i da je pogrešila što je pristala na to da ona i Ašton uvedu treću osobu u svoj brak.

Ešton je pravdao prevaru rekavši da je trojka zamaglila granice vernosti.

Demi iza sebe ima brakove sa Brus Vilisom s kojim ima tri ćerke Fredijem Murom. Ašton je oženjen Milom Kunis sa kojom je dobio ćerku i sina.

Mediji su pisali i da Kučer nakon razvoda s Demi otišao na planinu kako bi se izborio sa emotivnom dramom i navodno čitavu sedmicu ostao udaljen od svih. Nakon što je Demi objavila autobiografsku knjigu Kutčer se oglasio.

Upravo sam hteo da objavim sarkastični tvit. Ali onda sam video svog sina, ćerku i suprugu i obrisao sam ga – napisao je 42-godišnji Ešton na Twitter-u.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Azra.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.