GVINET PALTROU SE SLIKALA GOLA U DVORIŠTU ZA 48.ROĐENDAN! Ćerka se postidela pa joj OVO napisala! (FOTO)
Gvinet Paltrou, Foto: Printscreeen youtube

GOLIŠAVA GLUMICA

GVINET PALTROU SE SLIKALA GOLA U DVORIŠTU ZA 48.ROĐENDAN! Ćerka se postidela pa joj OVO napisala! (FOTO)

Paltrou je postavila objavu na kojoj se vidi kako strateški pozira u svojoj bašti

Objavljeno: 13:55h

Tokom vikenda Gvinet Paltrou odlučila je da proslavi svoj 48. rođendan na uobičajeni način slavnih objavljivanjem svoje gole slike na Instagramu. Ali, u i među pohvalnim komentarima, ćerka Epl nije bila srećna zbog otkrivanja slike svoje majke.

Kasno u nedelju uveče, osnivač Goop-a je otišao na Instagram da proslavi svoj rođendan na način na koji slavne ličnosti to čine, golom slikom sebe. Paltrou je postavila objavu na kojoj se vidi kako strateški pozira u svojoj bašti, uz natpis: „Ni u čemu drugom osim u mojem rođendanskom odelu danas ...

Puno vam hvala na rođendanskim željama i hvala goopovom neverovatno neverovatnom potpuno novom telu zbog kojeg mislim da još uvek mogu da skinem komplet. ? #goopgenes. " Brojni prijatelji slavnih brzo su pristupili komentarima da bi pokazali svoju podršku.

Courtnej Koks je napisala: "Srećan rođendan! Kakva si lepa devojka i nadahnjuješ na toliko načina. ♥", dok je Vanessa Hudgens komentarisala: "Vau ?", a nova mama Kejti Peri rekla je: "HBD GP! Volite ovaj način proslaviti ♥ ♥ ♥ ".

foto: Printscreen Instagram

Ali Gvinetina ćerka Epl takođe je imala neke svoje misli o slici, jednostavno komentarišući, "MAMA" na objavi. Dakle, čak i vrlo poznate ličnosti sramote svoju decu ...

Komentar je već prikupio više od 10.000 lajkova, a da bi dodala uvredu povredi, Gvinet je jednostavno priznala komentar svoje ćerke sa tri emoji-slika od plača. Fer igra, Gvin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Cosmopolitan/Yahoo.com)

Pogledajte na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.