Krv, strah, panika i smrt: 11 zvezda koje su umrle pred svojim fanovima!
Foto: Profimedia

bizarne tragedije

Krv, strah, panika i smrt: 11 zvezda koje su umrle pred svojim fanovima!

Najteže je pisati o smrti, teško je da vas lično ne pogodi tragedija, a čitaocima takođe može da bude teško. Ipak, ovakve teme nas uvek fasciniraju
Objavljeno:

5. Ken Stedman: 20. septembar 1996

U 27. godini glumac je tek počeo da postaje popularan, imao je glavnu ulogu u jako popularnoj seriji tog vremena "Slajders". Serija je zahtevala dosta kaskaderskih delova, a glumac je sve radio sam. Kada je jednom prilikom vozio pustinjskog bagija, prevrnuo se na suvom jezeru u Adelantu, Kalifornija. Odveli su ga helikopterom u bolnicu, ali čim je stigao - preminuo je.

foto: Print Screen Youtube

6. Ričard Versaj: 5. januar 1996

Ričard Versaj bio je tenor u Metropolitan Operi u Njujorku. Tokom nastupa 5. januara operski pevač imao je jednu od najironičnijih smrti. U svom nastupu stajao je na merdevinama dok je pevao: "Šteta što ne možeš duže živeti". U tom trenutku 63-godišnjak pao je sa merdevina na leđa i umro. Na slici možete iza njega da vidite ogromne merdevine sa kojih je pao.

foto: Print Screen Youtube

7. Oven Hart: 23 maj 1999

Upravo tog dana u toj Areni u Misuriju, neki gledaoci su shvatili da rvanje može da bude pravo. Oven je planirao da obučen kao super junak doleti u ring, ali iz nekog razloga konopac koji ga je držao je pukao i sa velike visine Oven je pao. Nisu uspeli da ga ožive.

U Areni je bilo 18.000 ljudi koji su svedočili ovoj tragediji. Niko u prvi mah nije shvatio o čemu se radi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.