POZNATA PEVAČICA SE SKINULA U KUPAĆI ZA REKLAMU,POKAZALA OŽILJAK! Prvi put slikala nakon operacije bubrega! (FOTO)
Selena Gomez, Foto: Printscreen Youtube

PIRJATELJSTVO NEMA CENU

POZNATA PEVAČICA SE SKINULA U KUPAĆI ZA REKLAMU,POKAZALA OŽILJAK! Prvi put slikala nakon operacije bubrega! (FOTO)

Pevačica se pobrinula sa svojih 193 miliona Instagram pratilaca, podelivši sa fanovima uvid u ožiljak od njene transplantacije bubrega 2017. godine

Objavljeno: 09:25h

Selena Gomez pokazuje ožiljak od transplantacije bubrega na osnažujućoj fotografiji kupaćih kostima Tarin Rider Pisac, Yahoo Entertainment Yahoo Celebriti 24. septembar 2020.

Pomerite se unazad da biste vratili podrazumevani prikaz. Selena Gomez je ponosna na ono što je prošla.

Pevačica se pobrinula sa svojih 193 miliona Instagram pratilaca, podelivši sa fanovima uvid u ožiljak od njene transplantacije bubrega 2017. godine. Gomez je pozirala u plavom kupaćem kostimu kako bi promovisala novu liniju svoje prijateljice, čineći ožiljak vidljivim na njenoj desnoj unutrašnjoj butini. To je veliki korak za glumicu, kojoj je ranije bilo „teško“ da pokaže znak.

„Kada mi je urađena transplataacija bubrega, sećam se da mi je bilo vrlo teško u početku da pokažem ožiljak“, napisao je u četvrtak osnivač Rare Beauti.„Nisam želeo da to bude na fotografijama, pa sam nosio stvari koje bi to prikrivale. Sada, više nego ikad, osećam se sigurno ko sam i kroz šta sam prošao ... i ponosan sam na to. "

Gomez je čestitala svojoj prijateljici Theresi Marie Mingus, suosnivačici kompanije La Mariette, na pokretanju linije „čija je poruka samo ... sva tela su lepa“.

Gomez su pohvalili njeni prijatelji i poznati sledbenici. „Tako ste neverovatni“, napisao je JVovv. „Omg, volim te“, dodao je Mingus. Bang Bang Tattoo, gde se Gomez potamnio, prokomentarisao je: „Ožiljak izgleda kao samo još jedna lepa tetovaža.“ 13 razloga zašto je zvezda Ketrin Langford napisala: „Volim te damo, jaka si!“ "Lepota", rekla je Lili Aldridž.

Gomez, koja je bubreg dobila od prijateljice Francije Raise, otkrila je ranije ove godine da je imala velike komplikacije tokom, kako je trebalo da bude, dvosatne operacije. „Onog trenutka kada sam izašla, sećam se da sam se tresla, a mama vrištala, a zatim je vratila pod nju“, rekla je Gomez za magazin VSJ, objašnjavajući da se vratila na operaciju još sedam sati. „To je ono što vas tera da idete,„ Znate šta, baš sam srećna što sam živa. ““

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Yahoo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.