KO JE SE*SI NATALIJA KOJA JE UNIŠTILA PRIJATELJSTVO NEJMARA I MALUME: Ona je sad moja devojka!
Foto: Printscreen Instagram

auuu

KO JE SE*SI NATALIJA KOJA JE UNIŠTILA PRIJATELJSTVO NEJMARA I MALUME: Ona je sad moja devojka!

Da je Hrvatica potvrdila vezu s Nejmarom najskupljim igračem u istoriji fudbala, za koga su šeici izdvojili čak 222 miliona eura, sama je po sebi golema priča, ali to nije ni polovina toga...

Objavljeno:

Nikad nemojte shvatiti život preozbiljno, napisala je američka manekenka hrvatskih korena Natalija Barulić (28) uz fotografiju na kojoj pozira u jednom pariškom restoranu s najboljim fudbalerom sveta - Brazilcem Nejmarom (28).

Već duže vreme se šuškalo kako je par zajedno, ona je odlazila na utakmice PSG-a, kad je bila slobodna od poslovnih angažmana odmah bi žurila nazad u Francusku, ali sve je ostalo na šuškanjima. Do kasnih sati u noći na sredu, kad je Natalia objavila fotku na svom Instagram profilu.

Bivši dečko atraktivne Barulić, koja osim hrvatskih ima i kubanske korene, kolumbijska je pevačka megazvezda Maluma (26), ujedno i bivši najbolji prijatelj Nejmara.A par(ovi) nisu imali lep raskid.

foto: Printscreen Instagram

- Bila je to toplo-hladna veza. Osećala sam se kao da živim za svog partnera, koji nije uvek ‘bio tu’. Zapravo, bio je to jedan toksičan odnos. Ja sam davala 100 posto sebe, a dobila bih možda 20 posto njega - rekla je nedavno Barulić o bivšem dečku. Njemu se, te reči nisu preterano svidele. U svom novom hitu “Hawaii”, koji je u mesec dana prikupio 240 miliona pregleda, peva o bivšoj devojci koja ga je ostavila kako bi se fotkala s drugima po društvenim mrežama. Iako tvrdi kako reči nisu o Nataliji, svi, uključujući i Nejmara, sigurni su kako je pesma o Nataliji. Pa je nedavno snimio sebe kako je peva i objavio je na društvenim mrežama i tako naljutio Kolumbijca.

foto: Printscreen Instagram

U prošlosti su bili najbolji prijatelji. Nejmaru je on među najdražim izvođačima, išao je na nekoliko njegovih koncerata, zajedno su pozirali na društvenim mrežama, ali čisto sumnjamo da ćemo takve scene ponovo gledati. Kako bilo, Nejmar, poznat kao serijski zavodnik, očigledno je opasno pao na Nataliju. Zajedno su navodno skoro pa pola godine, što je za Nejmara koji je inače lepotice menjao na nedeljnoj bazi, velika stvar...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.