ČUVENA PEVAČICA JE OVIM STIHOVIMA TOTALNO IZBLAMIRALA MUŽA: Ne mogu da IZBROJIM koliko puta sam GLUMILA...
Hvala Bogu, na mislima u mojoj glavi, Foto: Printscreen/youtube

hit priča

ČUVENA PEVAČICA JE OVIM STIHOVIMA TOTALNO IZBLAMIRALA MUŽA: Ne mogu da IZBROJIM koliko puta sam GLUMILA...

Sinoć je zabijen poslednji ekser u leš

Objavljeno:

Majli Sajrus priprema sedmi album koji bi trebalo da se zove "Ona je Majli Sajrus", a najavljuje se da će na njemu biti i stihovi kojima ona nimalo pohvalno peva o umeću u krevetu bivšeg muža Lijama Hemsvort.

U numeri "Nešto dobijaš, nešto gubiš" Majli Sajrus peva: "Ne mogu da izbrojim koliko puta sam glumila. Hvala Bogu, na mislima u mojoj glavi."

Strofa ove pesme glasi: "Sinoć je zabijen poslednji ekser u leš. Bog zna da smo već mrtvi. Pogledaj unazad, uspomena je ukleta, ne mogu da verujem da smo to napravili ponovo. Ne mogu da izbrojim koliko puta sam glumila. Hvala Boguu, na mislima u mojoj glavi."

Deo pesme su i stihovi: "Znaš me najbolje, ali ti me najgore možeš povrediti, dragi moj. Ne mogu više da glumim".

Pevačica i gluma počeli su vezu 2009. godine kada su zajedno snimili film "Poslednja pesma". Venčali su se u decembru 2018. godine, a u avgustu naredne godine saopštili da se razvode.

U drugoj pesmi s albuma "WTF Do I Know" (Šta kog đavola znam") Majli govori o samom braku sa Lijamom: "Možda je venčanje samo bilo distrakcija. Hteo si izvinjenje. Ne od mene! Morala sam da te ostavim u svom jadu. Reci mi, dušo, jesam li pogrešila što sam otišla? I uopšte mi ne nedostaješ".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.