MLADA GLUMICA (26) JE DOŠLA NA KASTING U HOTEL, A ONDA SU JE 3 MUŠKARCA SILOVALA: Lekar je ZATAŠKAO ceo SLUČAJ!
Glumica, Foto: Shutterstock

TRAGIČNE ORGIJE

MLADA GLUMICA (26) JE DOŠLA NA KASTING U HOTEL, A ONDA SU JE 3 MUŠKARCA SILOVALA: Lekar je ZATAŠKAO ceo SLUČAJ!

Pojedini veliki moćnici filmske industrije, bilo da se njihovo ime zna ili ne, važe za seksualne predatore koji maltretiraju i uništavaju živote mladim glumicama

Objavljeno:

Nedavno objavljen film srpske glumice i producentkinje Danijele Štajnfeld samo je potvrdio ono što se godinama unazad zna - pojedini veliki moćnici filmske industrije, bilo da se njihovo ime zna ili ne, važe za seksualne predatore koji maltretiraju i uništavaju živote mladim glumicama. Iako je za sada slučaj Štajnfeld jedini u Srbiji - u Holivudu je to nešto o čemu se priča već decenijama unazad.

foto: Printscreen Youtube

Ugledni američki lingvista i kolumnista Ben Zimer je u magazinu The Atlantic napisao tekst u kojem je podsetio na metod “casting couch” – odnosno kauč za kasting, koji se u Americi već sto godina koristi u svakodnevnom govoru. Komad nameštaja koji je nekada bio u svakoj kancelariji, najprije u onim brodvejskim, a posle i u onim holivudskih producenata, postao je sinonim za izopačenu politiku šoubiznisa prema kojoj su moćni muškarci ucenjivali mlade glumice seksualnim uslugama u zamenu za uloge u predstavama i filmovima.

Apartman u San Francisku gde je krenuo u “lov” na mlade modele i glumice koje bi želel da okušaju svoju sreću u Holivudu. Jedne večeri je pozvao i tada dvadesetšestogodišnju Virdžiniju Rejp, koja je te večeri bila brutalno silovana od strane trojice muškaraca.

S obzirom na to da je glumica bila drogirana i u teškom zdravstvenom stanju, Šubert i prijatelji nisu mogli da se isprate iz hotela, već su pozvali hotelskog lekara koji je zajedno sa njima pokušao da zataška ceo slučaj.

foto: printscreen

Tada su glasine o promiskuitetu pratile mladu Virdžiniju za koju se pričalo da je nekoliko puta imala abortus – što je kasniji pregled lekara iz bolnice u San Francisku demantovao.

Ispotavilo se da je glumici pukao mokraćni mehur zbog brutalne i teške penetracije, ali i zbog težine Šubertovog tela koga su zvali i “Debeli Šubi”.

Njena koleginica Bambina Delmont tada je ispričala američkim medijima da je Šubert silovao Virdžiniju zbog čega je njegova karijera bila upropaštena – kasnije je morao da radi pod pseudonimom, iako nikada nije sudski osuđen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.