SVI MISLE DA JE BILA SAMO SAŠINA, ALI ON NIJE PRVI MUŽ SVOJE ŽENE: Suzana se udala sa 17 i rodila dete TOM ČOVEKU
Foto: printscreen

šok

SVI MISLE DA JE BILA SAMO SAŠINA, ALI ON NIJE PRVI MUŽ SVOJE ŽENE: Suzana se udala sa 17 i rodila dete TOM ČOVEKU

Saša Popović i Suzana Jovanović su u braku sada više od dve decenije, ali retko sada ko zna kako je počela njihova ljubav ali i njihova cela romansa

Objavljeno:

Suzana Jovanović, kako su mediji pisali, je počela da peva tada jako mlada. Počela je da peva sa samo 14 godina. Suzana je tada radila svadbe, razne ispraćaje i ostale sve privatne proslave ali već kada je napunila 17 godina ona se udala za svog supruga, kojem je kasnije, već punoletna sa 18 godina rodila sina Danijela.

foto: Damir Dervišagić

Ali ona je tada shvatila da nisu jednostavno jedno za drugo i razvod je morao da se desi tada.

Nakon toga je Suzana odlučila da bi bilo najbolje da napusti i zapostavi sada školovanje te je vanredno počela tada da pohađa trgovačku školu. Suzana je nastupala ali i davala ispite i onda je preselila se u Beograd i njen sin je ostao sa bakom i dekom kako bi on uspio tada školu da završi.

Prvi susret između Suzane i Saše desio se 1996 godine kada je Popović tada na nagovor drugarice stigao na snimanje Suzaninog spota i tada su se upoznali. Kasnije je stigao do restorana gde je ona pevala i on je tu čitavu noć naručivao pesme i ostavio joj je broj telefona.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.