GLUMICA DOŽIVELA ZLU SUDBINU, ZA SVE JE KRIVA SEKTA Usvojila decu i sve im dala, oni se prave da je ne poznaju više
Foto: printscreen

krenulo po zlu

GLUMICA DOŽIVELA ZLU SUDBINU, ZA SVE JE KRIVA SEKTA Usvojila decu i sve im dala, oni se prave da je ne poznaju više

Nikol Kidman najpoznatija je po opsežnoj filmografiji i nagrađivanim ulogama, ali teške stvari iz privatnog života neretko krije od javnosti. Sve je počelo njenim prvim brakom sa holivudskom zvezdom Tomom Kruzom

Objavljeno:

Nakon sastanka na snimanju njihovog filma 1989. godine "Dani groma", Kruz i Kidman uplovili su u romansu, koja je kulminirala venčanjem nešto više od godinu dana kasnije.

foto: Fonet

Nikol je rekla da je odmah poželela da ima decu i da je ubrzo bila trudna. Međutim gubitak njenog prvog deteta, potpuno ju je slomio. Ovo bolno i traumatično iskustvo navelo je Kidmanovu i Kruza da usvoje dvoje dece: ćerku Isabelu Džejn i sina Konora Entonija. Bela i Konor su usvojeni preko Sajentološke crkve (ili sekte), jer njihovi biološki roditelji nisu mogli da se brinu o njima. 2001. godine Kidman se doživela još jedan pobačaj, a Kruz je iste godine podneo zahtev za razvod pozivajući se na nepomirljive razlike. Deca su ostala sa ocem i crkvom, što je navodno rezultiralo zategnutim odnosom sa slavnom glumicom.

Mediji su navodili i kako je glavni razlog njihovog razvoda bila upravo Tomova opčinjenost crkvom, a sve to odrazilo se i na decu koja je sve manje bila u kontaktu sa njima.

- Oni su odlučili da se posvete sajentologiji, a moj posao kao majke je da ih volim - rekla je za magazin "WHO" slavna glumica pre dve godine. Kada je preminuo otac od Nikol, njena usvojena ćerka nije bila fizički prisutna da bi joj pružila podršku.

A Kidman, zauzvrat, nije prisustvovala Belinom venčanju sa IT stručnjakom Maksom Parkerom 2015. godine - iako se čini da ni njen otac i brat nisu bili gosti na intimnoj ceremoniji. Fanovi su takođe brzo primetili da se u Kidman u svom govoru, tokom dobijanja Zlatnog globusa 2018. godine, zahvalila samo svojim biološkim ćerkama sa svojim drugim suprugom Kitom Urbanom.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.