ŠOKIRAJUĆA VEST! Miljenik publike popularne serije preminuo neočekivano u 54. godini!
Stivi Li Ričardson, Foto: Printscreen

POTRESNO

ŠOKIRAJUĆA VEST! Miljenik publike popularne serije preminuo neočekivano u 54. godini!

Zvezda i rvač neočekivano je preminuo u sredu ujutru, 9. septembra 2020. godine, u svom domu

Objavljeno:

Zvezda i rvač "Jack Ass"-a, Stivi Li Ričardson, preminuo je u 54. godini.

Bivša zvezda TNA rvanja - najpoznatija po svojoj trci sa promocijom "Puppet The Psicho Dvarf" - nažalost je umrla "neočekivano" ove nedelje, a u njegovu čast je postavljen GoFundMe da pomogne svojoj porodici oko troškova sahrane.

Izjava na veb stranici je glasila:

Stivi "Puppet The Psicho Dvarf" Li Ričardson, neočekivano je preminuo u sredu ujutru, 9. septembra 2020. godine, u svom domu. Mnogi su ga voleli i ima mnogo porodičnih prijatelja, obožavatelja koji su ga obožavali, ali samo je njegov brat Jim otišao da se pobrine za konačne aranžmane vezane za pogreb. Bio je živa lutka koja je svojim osmehom, životnim stilom i stavom, pružio osmeh mnogima širom sveta.

15 years #Jackass movie

A post shared by Jackass (@jackassworld) on

On je legenda u umetnosti patuljaka u rvanju. Potrebna nam je vaša pomoć da ga uputimo na poslednji počinak. Molimo vas, donirajte ono što možete, podelite njegova sećanja sa svima i podelite ovo prikupljanje sredstava kako biste Psiho patuljku pružili najbolje moguće odmorište. Sav prihod biće dodeljen Džim Ričardsonu, za pokrivanje troškova usluga sahrane. Puno hvala svima i Lutko, volimo te brate! - pisalo je u poslednjem pozdravu od poznatog Jack Ass-ca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.