UMRO NAJPOZNATIJI INFLUENSER NA SVETU: Imao je samo 17 godina!
Itan Peters influenser, Foto: Printscreen

tragična priča influensera

UMRO NAJPOZNATIJI INFLUENSER NA SVETU: Imao je samo 17 godina!

Trenutno je nejasno kada je umro i šta je uzrokovalo njegovu smrt

Objavljeno:

Zajednica šminkera oplakuje gubitak Ethana Petersa (Itan Peters) , koji je na mreži bio najpoznatiji kao "Ethan Is Supreme"(Itan je vrhovni). Imao je 17 godina.

Mnogi prijatelji i kolege influensera obratili su se društvenim mrežama kako bi podelili svoje muke oko njegove smrti. Trenutno je nejasno kada je umro i šta je uzrokovalo njegovu smrt. E! Vesti su došle do predstavnika guru lepote.

Prema rečima Ava Louis, koja je bila Itanov najbolji prijatelj, šminker se navodno borio sa zavisnošću. „Moj najbolji prijatelj na celom svetu, moj blizanac i plamen ..... jedina osoba za mene kada nisam imala nikoga“, napisala je na Tvitteru u subotu, 5. septembra. „Volim te Itane jeste gubitak reči.

Voleo bih da znam koliko je to loše. Znam šta biste želeli da kažem Internet zajednici, ali slomljeno mi je srce da to kažem. Rip. " "Zavisnost je bolest.

Morala sam da povučem Ethana u stranu poslednjih nedelja i razgovarala sam s njim o njegovoj upotrebi. Svi njemu bliski bili su uplašeni", nastavila je. "Samo bih voleo da se više potrudim." Smrti slavnih: Fallen Stars iz 2020

U sledećem tvitu Ava je rekla da želi da se može vratiti u prošlost i slušati Ethana kada joj je rekao da „želi pomoć“.

Drugi iz šminkerskog miljea i IouTube zajednice govorili su o Ethanovoj smrti. „počivaj u miru, ethan @trashkueenethan, bio si tako neverovatno talentovan u tako mladim godinama“, izrazio je Manni MUA na Tvitteru.

"Znam da je napravio mnogo grešaka ... ali reći da je zaslužio da umre je užasno i neljudsko. Molim se za njegovu porodicu i voljene, užasan gubitak." Uticajnica Grace Anne Auten podelila je na Instagramu: "Volim te.

Ne mogu da verujem da se moram tako brzo oprostiti. Upravo smo razgovarali pre nekoliko dana.

Voleo bih da mogu da kažem više .. ali jednostavno nema reči. Volim te. Verujem da si i dalje ovde za mene. " Tana Mongeau objavila je počast Itanu na svojim Instagram Stories i postavila povratnu sliku nje sa zvezdom. „natpis“, napisala je sa emoji-ima tužnog lica. "Rip anđeo.

Moje srce ide prema njegovoj porodici i prijateljima. Ako vam nešto zatreba, obratite se molim vas." Cole Carrigan je počastio i Itana porukom na Instagramu. „Znam da nedavno nismo bili najbliži, ali tokom ovakvih vremena to nije važno“, započeo je Cole.

"Nadahnuli ste me svojim izgledom šminke otkako sam prvi put počeo da šminkam, bili ste moj prvi pravi prijatelj u ovoj zbrkanoj industriji dok nisam bio ništa i tretirao me ravnopravno.

Bili ste moj prvi saradnik sa kojim sam ikad uradio i osećao sam se tako cool što ste želeli da radite sa mnom. Zajednica šminkera danas je izgubila izuzetno talentovanu dušu i neka vam bude lako. " Cole je zaključio: "Moje molitve upućujem njegovoj porodici i najbližim prijateljima, nemojte se ustručavati da se obratite ako je išta potrebno. Volim te Itane."

Trenutno na Itanovim profilima na društvenim mrežama nema novosti u vezi sa njegovom pogibijom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Yahoo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.