DŽEJ ZI I BIJONSE KRSTARILI HRVATSKOM PRESKUPOM JAHTOM! Večerali uz sveće, luksuz, a cifra da zaboli glava!
Bijonse i Džej Zi, Foto: AP/ Matt Rourke

IMA SE MOŽE SE

DŽEJ ZI I BIJONSE KRSTARILI HRVATSKOM PRESKUPOM JAHTOM! Večerali uz sveće, luksuz, a cifra da zaboli glava!

Bijonse je svoj 39. rođendan u petak proslavila na Malim Bisagama u neposrednoj blizini Galešnjaka

Objavljeno:

Slavna pevačica Bijonse i njen suprug Džej Zi se, prema pisanju hrvatskih medija, trenutno nalaze na tamošnjoj obali, a na društvenim mrežama osvanule su i fotografije.

Bijonse je svoj 39. rođendan u petak proslavila na Malim Bisagama u neposrednoj blizini Galešnjaka, ostrva ljubavi, poznatog u celom svetu zbog svog oblika srca, piše portal Zadarski.hr.

Kako se navodi, popularni par je uživao u romantičnoj večeri, okruženi upaljenim bakljama i cvećem, nakon što su dan proveli krstareći na luksuznoj jahti "Lana", sa kojom su pre četiri dana bili u blizini Dubrovnika.

Sagovornici pomenutog portala naveli su da se toranj supermoderne jahte dugačke 107 metara dva dana mogao videti s kopna, ali da nisu znali ko je na brodu, sve dok se na obali nije pojavio šef poznatog restorana iz Sorenta s dve Mišelinove zvezdice.

- On im je na brodu pripremio večeru i tako smo saznali da je Bijonse svoj rođendan odlučila da proslavi na Galešnjaku, ostrvu zaljubljenih i simbolu romantike. Šta su jeli i ko je sve bio s njima stvarno nam nije poznato, ali znamo da su u subotu još bili na našem području - rekli su oni.

Kako se dalje navodi, u subotu su Bijonse i Džej Zi viđeni na Kornatima, u jednom restoranu.

foto: AP / Daniela Vesco

Bili su sami na terasi okruženi brojnim telohraniteljima koji su budno pazili da im se niko ne približi, eventualno pokuša da ih snimi telefonom i tako uznemiri njihov boravak u restoranu.

Popularni par je već nekoliko puta do sada boravio na hrvatskoj obali, najčešće krstareći na velikim iznajmljenim jahtama. Luksuzna superjahta "Lana", na kojoj sada borave, duga je 107 metara, prema dostupnim informacijama dostiže brzinu od 16 čvorova i može primiti 12 gostiju o kojima brine 31 član posade. Za nedeljni najam "Lane" treba izdvojiti 1,7 miliona američkih dolara, te još dodatnih 219 hiljada dolara za "sitne" troškove goriva i posade, tako da sedmodnevni najam iznosi skoro 2 miliona dolara

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.