SILOVAO ME JE TRENER KADA SAM IMALA 14 GODINA: Bolna ispovest glumice o gnusnom činu!
Foto: Printscreen

PAKAO

SILOVAO ME JE TRENER KADA SAM IMALA 14 GODINA: Bolna ispovest glumice o gnusnom činu!

Hrabro se bori sa posledicama zlostavljanja!

Objavljeno:

Glumica Džesi Kejv (33) najpoznatija po ulozi Lavender u filmovima o "Hariju Poteru", šokirala je svet svojim priznanjem da je silovana u ranim tinejdžerskim danima.

Ona je to prvo priznala sestri, a zatim je javnosti otkrila je da ju je sa samo 14 godina silovao trener tenisa kome je slepo verovala, piše "Dejli Mejl".‚

Kako je ispričala, uvek je bila zgodana i u fit formi, a trenera je zbog zbog gnusnog čina prijavila nadležnim organima, nakon čega je on uhapšen.

foto: Printscreen

- Mislim da je silovanje sa 14 godina poprilično loše. Pogotovo ako je reč o teniskom treneru, kojem sam verovala. Bila sam "fit" i spretna s teniskom loptom. Ipak, iskoristio me je, zbog čega je otišao u zatvor - rekla je ona.

Ovo teško iskustvo je obeležilo njeno odrastanje, a kako kaže, i danas se posle toliko godina oporavlja od svega, ali je zahvalna što joj takva trauma nije uništila život.

- Još se oporavljam i smatram da moje s*ksualno odrastanje nije bilo isto kao i tuđe. Što više vremena prolazi, možda zvuči grozno, ali srećna sam što me to silovanje nije uništilo - ispričala je glumica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.