MALTRETIRALI SU ME, UDARALI I DAVILI! Potresna ispovest rijaliti zvezde, bilo je SRAMOTA da priča o zlostavljanju
Foto: printscreen

tek sad progovorila

MALTRETIRALI SU ME, UDARALI I DAVILI! Potresna ispovest rijaliti zvezde, bilo je SRAMOTA da priča o zlostavljanju

Paris Hilton prvi put je rešila da otvori dušu i progovori o zlostavljanju koje je proživela u tinejdžerskom dobu.

Objavljeno:

Rijaliti zvezda objaviće dokumentarac "This Is Paris", 14. septembra na Jutjub kanalu. U prvoj najavi otkrila je da će javnost saznati stvari koje je ranije "čuvala sakrivene", a govoriće i kroz šta je sve prošla dok je bila u internatu.

U intervjuu koji je dala za magazin "People", Paris je ispričala da je sa 17 godina poslata u internat. U tom trenutku, živela je sa roditeljima u hotelu "Waldorf Astoria" u Njujorku.

- Bilo je baš lako da se iskradem i odem u klubove i na žurke. Moji roditelji su bili toliko strogi da sam morala da postanem buntovnica - počela je ona.

- Kažnjavali su me tako što bi mi uzimali mobilni telefon, kreditnu karticu, ali ništa im nije polazilo za rukom. I dalje bih izlazila - nastavila je.

Jedna od kazni bio je i odlazak u internat, gde je kaže da je trpela fizičko i psihičko zlostavljanje svakodnevno.

- To je trebalo da bude škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kad bih ustala, pa do kraja dana, svi bi vikali na mene, vrištali bi mi u lice, konstantna tortura - ispričala je Paris.

- Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osećam loše. Mislim da je njihov cilj bio da nas sve slome. Maltretirali su nas i fizički, udarali nas i davili. Želeli su da nas zaplaše, da se ne bismo pobunili - rekla je ona.

Predstavnici škole nisu demantovali ove izjave, navodeći da je škola prodata 2000. godine i da ne mogu da komentarišu postupke prethodnih vlasnika.

Hilton do sada nije želela da govori na ovu temu, jer ju je bilo sramota, ali smatra da je vreme da ovim školama odzvoni.

- Želim da budem glas te dece i odraslih koji su prošli kroz ova iskustva. Želim da ovakve stvari prestanu za sva vremena i učiniću sve što je u mojoj moći da to uradim - završila je ona.

Love these pics!!

Објава коју дели 2 Little Hiltons ?? (@simplelifeofparis) дана

Bonus video:

(Espreso.co.rs/People)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.