ZNA ŽENA ZNANJE! Rita Ora smuvala novog dečka milionera! (VIDEO)
Rita Ora, Foto: Printscreen Instagram

DEVOJKA MILIONERA

ZNA ŽENA ZNANJE! Rita Ora smuvala novog dečka milionera! (VIDEO)

Radio je sa svim istaknutim umetnicima iz celog sveta

Objavljeno:

Popularna pevačica Rita Ora, Albanka s Kosova koja već godinama živi na relaciji Velika Britanija - SAD, trenutno uživa na Ibici zajedno sa svojim prijateljima, među kojima su i Kejt Mos, ali i njen novi dečko milioner Romejn Gavras.

Iako se o njihovoj vezi ne zna puno, Romejn je poznat kao uspešan grčko – francuski režiser i filmski producent koji je do sada radio na nekoliko popularnih spotova za izvođače poput M.I.A. i Kanjea Vesta.

On je takođe režirao i spot za popularni duet Džej Zija i Kanjea Vesta “No Church in the Wild” 2012. godine.

foto: EPA/ Adam Yip

Kreirao je i francusku komediju “The World Is Yours” tokom 2018. godine, a radio je i na reklamnom filmu Roberta Patisona 2013. godine.

“Moja umetnost govori za sebe. Kada su mediji želeli da govorim o spotovima koje sam radio, odbio sam da dajem intervjue. Tišina je deo pakovanja. Izvučeš iz videa ono što misliš da treba, nema potrebe objašnjavati ga”, rekao je on svojevremeno za američke medije.

Britanski “The Sun” navodi da je Rita prilično zaljubljena u svog deset godina starijeg dečka, kao i da je ovo prvi put da javno eksponira svoju vezu, neobraćajući pažnju na paparace i natpise koji izlaze u medijima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.