UBIJENA GLUMICA KOJU SMO SVI VOLELI U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE! Na njenim vratima nađene reči ispisane KRVLJU!
Foto: Printscreen

JEZIVO

UBIJENA GLUMICA KOJU SMO SVI VOLELI U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE! Na njenim vratima nađene reči ispisane KRVLJU!

Tela je drugo jutro pronašla spremačica s ukupno 102 rane

Objavljeno:

9. avgusta davne 1969. godine članovi kulta Čarlsa Mensona ubili su poznatu glumicu Šeron Tejt i nekolicinu njenih prijatelja u vili koju je delila sa suprugom, rediteljem Romanom Polanskim.

Ubice su žrtve usmrtile brojnim ubodima noža, a plavokosa Šeron zadobila ih je čak 16. Nakon toga njenom krvlju ubice su ispisale reč "svinja" na ulaznim vratima. Tela je drugo jutro pronašla spremačica s ukupno 102 rane. Da stvar bude još gora, Šeron Tejt je bila u devetom mesecu trudnoće.

Na filmskom setu upoznala je budućeg supruga Romana Polanskog. Već 1968. godine par se venčao, a godinu i po nakon londonskog venčanja Šeron je ubijena.

Kontroverzni reditelj u kasnijim je intervjuima opisivao vreme sa Šeron kao "najbolje u životu" i nije skrivao koliko je šokiran smrću svoje lepe i mlade supruge, no bilo je i onih koji su tvrdili kako je njihov brak bio daleko od idealnog, te kako se glumica zapravo bojala svoga supruga...

Takođe, neko se vreme pričalo kako je reditelj snimao amaterske sado-mazo filmove sa Šeron u glavnoj ulozi, a da ih je često delio sa svojim prijateljima. Šuškalo se i kako je voleo kućne orgije, koje je takođe snimao, a po noćnim klubovima je tražio devojke koje bi dovodio Šeron za seksualne odnose utroje.

- Govorio joj je kako da se oblači, kako da se šminka, šta želi od nje, šta ne želi. U potpunosti je upravljao njenim životom - rekla je njena bliska prijateljica jednom prilikom, a potvrdila je i kako je glumica i do tada imala težak život i problema sa samopouzdanjem.

Glumica je bila svesna kako uloge dobija uglavnom zbog izgleda, ali stalno je od drugih tražila potvrdu da je lepa. Kako je odrastala bez oca kojeg nikada nije bilo kod kuće zbog posla, njen biograf tvrdi kako je uvek tražila dominantne muškarce, a navodno ju je sa svega 17 godina silovao italijanski vojnik.

Šeronin život se ugasio sa svega 26 godina, a njeno ubistvo prati i najnoviji film Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu". Lik glumice odigrala je Margo Robi, koja je u kratkom roku postala velika zvezda i holivudska miljenica, a kritičari su pohvalili njen rad.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.