POZNATI VODITELJ SLOMIO KIČMU! U KRITIČNOM JE STANJU! Svi ga znamo iz emisije "Ja imam talenat"!
Foto: Printscreen

jezivo

POZNATI VODITELJ SLOMIO KIČMU! U KRITIČNOM JE STANJU! Svi ga znamo iz emisije "Ja imam talenat"!

Sajmon je testirao električni bicikl u dvorišu svoje vile u Malibuu

Objavljeno:

Idejni tvorac i član žirija emisije "Ja imam talenat" Sajmon Kauel (60) hitno je prebačen u bolnicu u subotu uveče, 8. avgusta, zbog operacije, nakon nezgode koja mu se dogodila.

Sajmon je testirao električni bicikl u dvorišu svoje vile u Malibuu, a nezgoda se dogodila kada je on iznenada pao i povredio kičmu, navode strani mediji.

@TheXFactor #JudgesHouses

@ simoncowell је поделио/ла објаву дана

- Slomio je kičmu i u subotu poslepodne mu je zakazana operacija - rekao je izvor i dodao da je u tom trenutku sa Kauelom bila njegova porodica.

Sajmon je redovno koristio električni bicikl zahvaljujući kojem je prošle godine izgubio oko 27 kilograma. Zbog trenutne situacije sa korona virusom, Kauel se okrenuo vežbanju kod kuće, uz korigovanu ishranu i promenu stila života.

Sajmon je period izolacije bio sa svojom devojkom Lauren Silverman i njihovim naslednikom Erikom (6), kao i njenim sinom Adamom (14), kojeg ima sa bivšim partnerom, koji su bili u vili u trenutku nazgode.

Podsećamo, nedavno je u javnost isplivalo da Sajmon prodaje svoju kuću u Malibuu, gde se incident dogodio, koja je vredna skoro 20 miliona evra i ima šest spavaćih soba, bazen, teretanu, spa centar i bioskop, kao i veliko dvorište.

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.