KRAJ?! Kanje se odselio od Kim, nema šanse da pogodite GDE SADA ŽIVI
Kanje se odselio, Foto: preentscreen, instagram

NA TANKOM LEDU

KRAJ?! Kanje se odselio od Kim, nema šanse da pogodite GDE SADA ŽIVI

Njihov odnos očigledno nije najbolji u poslednje vreme

Objavljeno:

Kardašijan je odlučila da je za nju i decu zdravije da trenutno nemaju kontakt s Kanjeom, koji se pre godinu dana povukao na drugu adresu, pa je jedan od najglamuroznijih svetskih parova na tankom ledu.

Muzički producent i reper Kanje Vest (43) poslednjih je nedelja sve iznenadio svojom predsedničkom kampanjom, u koju se žustro uključio i tokom nje se upleo u puno problema. Naročito onih porodičnih, nakon što je u jednom od svojih brojnih neobičnih ispada u javnosti govorio o privatnom odnosu s Kim Kardašijan (39).

Njihov odnos očigledno nije najbolji u poslednje vreme, a američki mediji pišu kako je tako već poslednjih godinu dana, otkako je reper izgubio kompas i porodicu ostavio u Los Anđelesu, a on preselio na luksuzni ranč u Vajomingu, vredan 14 miliona dolara.

Tamo Kanje pokušava pronaći svoj mir, a porodica navodno vidi tek svaki peti vikend, kad Kim dovodi decu na imanje. Život Kardašijana usko je povezan s Los Angelesom i Kalifornijom, a Vest navodno nije želeo da mu deca odrastaju u takvoj sredini. Nije pomogla ni njegova kandidatura za američkog predsednika te, po svemu sudeći, borba s bipolarnim poremećajem, od kojeg Kanye boluje.

Supružnici su pre nekoliko dana imali i krizni sastanak u automobilu, a bilo je i suza. Američki Page Six piše kako joj je Kanje rekao da u Vajomingu ima potrebnu kreativnu slobodu te da ranč ne namerava napustiti, a Kardašijan je, prenosi magazin People, ionako odlučila da je za nju i decu zdravije da trenutno nemaju kontakt s njim pa je jedan od najglamuroznijih svetskih parova na tankom ledu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.