ZVEZDA SERIJE SILOVANA U BESVESNOM STANJU! Glumica svirepo zlostavljana, prvo je vezao, posle IZVEO SEKTAŠKI RITUAL
Foto: printscreen

jeziva trauma

ZVEZDA SERIJE SILOVANA U BESVESNOM STANJU! Glumica svirepo zlostavljana, prvo je vezao, posle IZVEO SEKTAŠKI RITUAL

Evan Rejčel Vud bila je žrtva silovanja, a odlukom da pred javnost istupi sa svojom pričom osvestila široke mase o problemu s*ksualnog zlostavljanja, kao i njegovim trajnim posledicama na psihu žena

Objavljeno:

Zvezda serije "Zapadni svet" hrabro je istupila i otkrila detalje zlostavljanja u američkom Kongresu i generalno svetu filmske industrije.

- Bivši partner me je silovao u besvesnom stanju, pa me psihički i fizički mučio dok nije osetio da sam dokazala svoju ljubav prema njemu - deo je svedočanstva glumice.

Evan je jedna od tri žene koje su opisale svoje iskustvo silovanja kako bi dala svoj doprinos usvajanju zakona za prava žrtava s*ksualnog zlostavljanja. Glumica smatra da zakon predstavlja sigurno utočište koje nekome može spasiti život.

Zlostavljanje je uključivalo mračne rituale vezivanja ruku i nogu nakon čega ju je partner tukao i govorio joj užasne stvari.

- Moje samopouzdanje i duh bili su slomljeni. Bila sam zastrašena i taj strah je i dan danas prisutan u mom životu- priznala je tada Evan.

- Često pričamo o s*ksualnom zlostavljanju govoreći da je reč o užasnom činu koji obično traje tek nekoliko minuta, ali zaboravljamo da ožiljci ostaju ceo život. Iako je od zlostaljanja prošlo dosta vremena, posledice su još uvek prisutne. Sedam godina nakon silovanja - govorim u množini - dijagnostifikovan mi je hronični posttraumatski stresni poremećaj. Sve do tada nisam znala da imam dijagnozu, mislila sam da ću poludeti - istakla je svojevremeno glumica.

Even je izazvala, takođe, masovne reakcije kada je čitava planeta oplakivala tragičnu smrt košarkaša Los Anđeles Lejkersa Kobija Brajanta i njegove trinaestogodišnje ćerke Điane. Glumica je uz reči žalosti tvrdila da je legendarni sportista bio s*ksualni prestupnik.

- Ono što se dogodilo je tragično. Srce mi je slomljeno zbog Kobijeve porodice. On je bio sportski heroj. Takođe je bio i silovatelj. I sve ove istine mogu da postoje istovremeno - napisala je glumica Evan Rejčel Vud na Tviteru.

Njen tvit privukao je mnogo pažnje, a ljudi je uglavnom osuđuju jer na ovakav način govori o Brajantu tako kratko nakon njegove smrti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.