UMRO GLUMAC KOGA SMO SVI VOLELI! Bio je prava zvezda!
Foto: Stefan Jokić

tuga

UMRO GLUMAC KOGA SMO SVI VOLELI! Bio je prava zvezda!

Počivaj u miru, legendo, nećeš biti zaboravljen

Objavljeno:

Velikan američke komedije Karl Rajner je danas šefovski uputio poslednji pozdrav svetu u 99. godini. Glumac, reditelj, scenarista i još barem nekoliko zanimanja, svoj doslovni vek na ovom svetu je iskoristio na najbolji način i neka mu je večna slava zbog toga.

Sa rediteljske strane poznat po hitovima sa Stivom Martinom kao što su "The jerk", "Čovek sa dva mozga" i "Mrtvaci ne nose karirano", njegov je i "Fatalni instinkt", parodija na erotske trilere sa Asanteom u glavnoj ulozi, koautor je serije "Dick Van Dyke show", a glumio u filmovima "Rusi dolaze, Rusi dolaze", "It's a mad, mad, mad, mad world" (dva pomalo repetitivna naslova, ali vrh komedije), od savremenih radova mora se pomenuti uloga starog mutikaše Sola Bluma u "Okeanovih 11" (12 i 13), odatle ga današnja publika verovatno najbolje i zna.

Gigant američke komedije Karl Rajner je danas šefovski uputio poslednji pozdrav svetu u 99. godini. Glumac, reditelj,...

Posted by Gromade Filmske on Уторак, 30. јун 2020.

Sve je to njegovo, a njegov je i Rob Rajner, sin koji je u nekoj meri i nadmašio oca po uspesima i svakako nastavio briljantnu stvaralačku tradiciju u porodici koju je Karl započeo. Počivaj u miru, legendo, nećeš biti zaboravljen.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.