Ovo je 10 najspektakularnijih Plejboj naslovnih strana! (FOTO)

one su tako seksi

Ovo je 10 najspektakularnijih Plejboj naslovnih strana! (FOTO)

Na veliku žalost svih muškaraca, magazin Plejboj od marta naredne godine više neće objavljivati fotografije potpuno golih žena
Objavljeno: 13.10.2015. 21:42h
Čelnici magazina priznali su da su ga promene koje je Plejboj pokrenuo jednostavno pregazile.

- Ta bitka je završena i dobijena. Danas vas samo klik deli od bilo kakvog seksualnog čina koji možete zamisliti. I to besplatno. U ovom trenutku golotinja je "passe", nema više važnosti - kaže Skot Flenders izvršni direktor kompanije. 
U čast najpopularnijeg muškog magazina na svetu, predstavljamo vam 10 najboljih Plejboj naslovnica.

1. Merilin Monro
 
Plejboj/Merilin Monro


Kada je Hju Hefner 1953. godine pokrenuo magazin, na naslovnici je bila Merilin Monro, a Hefner nije stavio datum na prvi broj za slučaj da drugi nikad ne izađe. U svom prvom pismu urednika napisao je: "Ako ste muškarac između 18 i 80, Plejboj je namenjen vama." Istoričari medija kažu da je Hefner revolucionirao način i stil života, ali i seksa u Americi, a time i svetu.

2.  Šeron Stoun 

Plejboj/Šeron Stoun


Holivudska glumica Šeron Stoun pozirala je 1990. godine za julsko izdanje Plejboja. Ono što mnogima nije poznato, jeste da je fotografisanje za ovaj magazin pomoglo glumici u lansiranju karijere.

3. Sindi Kraford

Plejboj/Sindi Kraford


Sindi Kraford je supermodel koji je obeležio dekadu 90-ih, a za prestižni muški magazin slikala se čak tri puta. Prvi put kada je bila na početku karijere, a svoje obnaženo poziranje je tada objasnila željom da na najbolji način obeleži početak dvadesetih.

4. Pamela Anderson

Plejboj/Pamela Anderson


Kanadska seks bomba, Pamela Anderson prvi put se pojavila na naslovnoj strani ovog časopisa 1989. godine i ušla je u istoriju Plejboja kao jedina poznata žena koja je naslovnicu najpoznatijeg magazina za muškarce krasila čak 13 puta.

5. Lena Soderberg 

Plejboj/Lena Soderberg


Ovo je naslovna strana najprodavanijeg izdanja Plejboja u istoriji. Švedska glumica je 1972. godine pozirala za novembarski broj.

6. Naomi Kempbel

Plejboj/Naomi Kempbel


Svestsku slavu Naomi je stekla početkom devedesetih, postavši jedan od najplaćenijih supermodela na svetu. Osim na naslovnim stranama, Naomi se pojavljivala u muzičkim spotovima i filmovima. Pozirala je za decembarsko izdanje Plejboja 1999. godine.

7. Džejmi Prisli

Plejboj/Džejmi Prisli


Američka glumica i model pozirala je prvi put za Plejboj 1998. godine. Drugi put se obnažila 2004. za februrasko izdanje i to je upravo ova naslovnica.

8. Karmen Elektra

Plejboj/Karmen Elektra


Zahvaljujući atraktivnom izgledu ova glumica i model nekoliko puta je krasila naslovnicu Plejboja. Za aprilsko izdanje 2003. slikala se sa gitarom u rukama.

9. Bo Derek

Plejboj/Bo Derek


Davne 1980. američka filmska i televizijska glumica pozirala je za Plejboj na plaži u minijaturnom bikiniju.

10. En Nikol Smit

Plejboj/En Nikol Smit


Američki model i glumica upravo je najveću popularnost stekla u Plejboju kada je 1993. godine ponela titulu "Zečice godine". Naredne, 1994. krasila je naslovnicu februarskog broja.

(A. Đorđević)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media