OGLASILA SE DEVOJKA BRED PITA: Prvi put priznala šta rade kad ostanu sami!
Foto: Profimedia

sve je rekla

OGLASILA SE DEVOJKA BRED PITA: Prvi put priznala šta rade kad ostanu sami!

"To je osećaj kao da si go u školi, poput, 'O, Bože, svi me gledaju", rekla je Šavkat.

Objavljeno:

Mesecima traju nagađanja kako je jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca u romantičnoj vezi s kolegicom Alijom Šavkat, poznata po ulogama u serijama 'Arrested Development' i "Search Party".. Par se intenzivno druži od kraja prošle godine, a iako su njihove susrete paparaci ovekovečili već nekoliko puta, sve do sada nisu želeli da pričaju o prirodni njihovog odnosa.

Alia Šakvat napokon je progovorila o svom odnosu sa Bredom Pitom, demantujući glasine u razgovoru za 'Vulture' da su u romantičnoj vezi.

Prvi put su zajedno viđeni u 2019. godine na jednoj umetničkoj izložbi, a nakon toga zajedno su odlazili na koncerte i izložbe dok su dane u karantinu takođe provodili u zajedničkim druženjima, a paparaci su snimili glumicu kako često posjećuje Pitovu vilu na Beverli Hilsu.

'Ne družimo se, samo smo prijatelji', rekla je glumica i dodala: 'I pre se o meni pisalo, ali nikad tako. Nikad tako nekontrolisano'.

Priznala je da se čak i njeni prijatelji raspituju o vezi sa Bredom. 'Osećam se preplavljeno. To je osećaj kao da si go u školi, poput, 'O, Bože, svi me gledaju", rekla je Šavkat.

Otkrila je da je Breda Pita upoznala preko reditelja Spajka Džounza i da su odmah kliknuli. 'Vrlo brzo smo postali prijatelji, a Bred me je upoznao sa svojom grupom prijatelja i tako je to počelo', rekla je.

Ne krije da je primetila kako je njihova navodna veza postala vest najviše zbog toga, jer su za mnoge, potpuno nespojiv par. 'Za njih je to nešto kao 'Ne razumemo? Ova devojka je čudna? Tako je drugačija, zašto su uopšte zajedno? Previše sam se približila kralju maturske proslave pa se odjednom svi pitaju ko je sad ova ku*ka', zaključuje Šavkat.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/zena.blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.