MANEKENKA IZVADILA SILIKONE, OD BOLOVA NIJE MOGLA DA SPAVA! Pokazala grudi, rukom pokrila bradavice
Krisi Tajgen, Foto: Instagram

poručila da ne brinu za nju

MANEKENKA IZVADILA SILIKONE, OD BOLOVA NIJE MOGLA DA SPAVA! Pokazala grudi, rukom pokrila bradavice

Objasnila i zašto se odlučila na takav korak, koji nije morala da naprai

Objavljeno:

Manekenka Krisi Tajgen nedavno je saopštila da će izvaditi silikone iz grudi. Ona se podvrgla operaciji, što je otkrila da na Instagramu.

- Operacija je protekla perfektno! Tako otečena, ali kada sam se probudila, upala je otiša za pola minuta - istakla je Krisi, koja je želeći da podeli sa fanovima kako izgleda nakon vađenja silikona, u lajvu spustila majicu i pokazala gole grudu, dok je bradavice rukom prekrila.

Krisi Tejgen, ranije je otkrila da je odlučila da ukloni silikone iz grudi jer su počele da joj predstavljaju problem.

– Zdravo svima, testirala sam se na Covid-19 jer uskoro idem na operaciju. Mnoge ljude zanima zbog čega idem na operaciju, pa ću vam odmah otkriti – vadim silikone iz grudi. Služile su mi odlično godinama, ali sam prevazišla to. Želim da ponovo mogu da uđem u haljine svoje veličine, da spavam na stomaku sa uživanjem. Nema više velikih grudi. Tako da, ne brinite za mene, sve je u redu, ostaće samo salo. Glupa, ali čudesna vreća sala – zaključila je ona, pa dodala zašto je uopšte u mladosti ugradila silikone:

foto: Printscreen/Instagram

– Uradila sam grudi kada sam imala 20 godina. Želela sam da budu zaobljene i istaknute kada sam u bikiniju. S obzirom da često poziram, želela sam da stoje čvrsto i dok ležim na leđima. Ali onda dobijete decu, one se napune mlekom i opuste i sada su grozne – rekla je tom prilikom poznata manekenka koja se 2010. godine pojavila na naslovnici „Sports Ilustrated Swimsuit“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.