ODVOJILI SU SE OD KRALJEVSKE PORODICE, PROCURILA INFORMACIJA OD ČEGA ĆE  ŽIVETI! Šok zbog Megan i princa Harija!
Princ Hari i Megan Markl, Foto: EPA / Yui Mok / POOL

zna se kako će zarađivati

ODVOJILI SU SE OD KRALJEVSKE PORODICE, PROCURILA INFORMACIJA OD ČEGA ĆE ŽIVETI! Šok zbog Megan i princa Harija!

Princ Hari i supruga Megan su u januaru ove godine objavili da nameravaju da žive život daleko od Engleske

Objavljeno:

Princ Hari (35) i njegova supruga Megan Markl (38) se pripremaju da zarađuju održavanjem govora jer su potpisali ugovor sa kompanijom koja dogovara nastupe slavnih osoba, među kojima su i bivši američki predsednici.

Par će zastupati njujorška kompanija "Hari Voker", koju su angažovale i osobe poput bivših predsedničkih parova Baraka i Mišel Obama, Bila i Hilari Klinton, kao i televizijske zvezde Opre Vinfri.

Taj potez jedan je od prvih velikih koraka koje su preduzeli vojvoda i vojvotkinja od Saseksa u pogledu finansijske nezavisnosti, nakon što su objavili u januaru da nameravaju da se odvoje od britanske kraljevske porodice i osamostale, kao i da deo života provode u Severnoj Americi. Trenutno žive u Los Anđelesu sa jednogodišnjim sinom Arčijem.

foto: AP

U govorima baviće se pitanjima poput rasne nepravde, ravnopravnosti polova, zaštite okoline i mentalnog zdravlja, što je za Harija važna tema o kojoj je govorio, deleći u javnosti teškoće u savladavanju gubitka majke princeze Dajane. Govore će držati zajedno i pojedinačno, kažu osobe upoznate sa njihovim planovima.

Držanje govora važan je izvor prihoda za slavne jer najzvučnija imena mogu da zarade i po sto hiljada dolara po nastupu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.