PEVAČICA OTKRILA DA JE SILOVANA! Jedva punoletnu ju je zlostavljao dok je njen otac bio u sobi pored!
Foto: Printscreen

teška ispovest

PEVAČICA OTKRILA DA JE SILOVANA! Jedva punoletnu ju je zlostavljao dok je njen otac bio u sobi pored!

- Kada sam imala sedam ili osam godina ov je bio jedan od mojih najvećih idola. Bila sam njegova velika obožavateljka

Objavljeno: 11:42h

Samanta Foks osamdesetih godina bila je jedna od najpoželjnijih žena u svetu. Počela je kao model, a 1986. godine ušla u svet pop muzike hitom 'Touch Me'. Danas 54-godišnja Foks u dokumentarcu 'Page 3: The Naked Truth' progovorila je i iznela optužbe da ju je pokojna zvijezda Dejvid Kesidi se*sualno zlostavljao.

foto: Printscreen

Samanta tvrdi da se sve događalo tokom snimanja njegovog singla 'Romance'. Pevačica je prvi put ove tvrdnje iznela 2017. godine, a ovih se dana ponovno prisetila kako ju je napao u toaletu jednog restorana nakon snimanja singla. Ona je tada imala 19 godina. Napad se dogodio u 1985. nakon što se Foks pojavila u spotu za Kesedijev singl.

- Kada sam imala sedam ili osam godina ov je bio jedan od mojih najvećih idola. Bila sam njegova velika obožavateljka, rekla je Foks. Samanta je ispričala kako je snimanje bilo izuzetno mučno i da je bila zgrožena kada je shvatila da Kesidi sve vreme snimanja ima erekciju.

- Kad god bi se pritisnuo uz mene, jasno sam moglo osetiti njegovu erekciju. Činilo se da je Dejvid namerno otežava snimanje, koje je trajalo celu večnost, baš zbog toga. Bilo je to izuzetno mučno, prisetila se.

Nakon snimanja Kesidi je pozvao Samantu i njenog oca da mu se pridruže na večeri u jednom restoranu.

foto: Printscreen

- Otišli smo na večeru sa mojim ocem i ljudima iz diskografske kuće. U jednom trenutku tokom večere otišla sam u toalet, a on me je pratio. Kada je ušao u toalet, pribio me je uza zid i pokušao da zabije jezik u moja usta. Pobegla sam i vratila se do stola ka ocu. Ali, nisam mu ništa rekla, bila sam preplašena, prisetila se Foks te večeri.

Dejvid Kesedi bio je američki glumac i pevač.

Preminuo je 2017. godine kada je imao 67 godina, a pričalo se da mu je bila potrebna transplantacija jetre.

(Espreso.co.rs / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.