PEVAČ KOJEG OBOŽAVATE SE SKINUO! Uzeo je zastavu duginih boja i poslao jasnu poruku! GORE DRUŠTVENE MREŽE!
Foto: Printscreen

šok

PEVAČ KOJEG OBOŽAVATE SE SKINUO! Uzeo je zastavu duginih boja i poslao jasnu poruku! GORE DRUŠTVENE MREŽE!

No, poznati pevaču nikada nije prestao da se bori za prava

Objavljeno:

Kada je planetarno popularni pevač Riki Martin otkrio, davne 2010. godine, da je homoseksualac milioni pripadnica lepšeg pola ostalo je slomljenih srca. Međutim, borba za ljudska prava s**sualnih manjina su dobila moćnog javnog aktivistu ovim činom.

Martin je u skladnoj bračnoj zajednici sa dvanaest godina mlađim slikarom Džvanom Josefom sa kojim ima četvoro dece. No, poznati pevaču nikada nije prestao da se bori za prava LGBT zajednice i da opominje na značaj svog javnog angažmana.

Riki je u novoj objavi na društvenoj mreži Instagram nag do pojasa plesao uz zastavu duginih boja. Snimak prati motivacioni tekst:

- Glasno i ponosno! Moram da uputim zahvalnost svim predanim aktivistima koji su nam otvorili put, te možemo koračati bez spoticanja. Ali borba ne prestaje sve dok možemo biti predmet napada. Preduzeti su važni koraci, ali pazite, mnogi ne odustaju od namere da nam oduzmu prava koja smo stekli - istakao je zgodni pevač, a njegova objava naišla je na masovne reakcije brojnih fanova iz čitavog sveta.

Nekoliko časova pre objavljenog videa, Martin je pohvalio napore SAD da sankcioniše svaki vid diskriminacije, te otpuštanje radnika na osnovu s**sualne orijentacije i rodnog identiteta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.