ČUVENI GLUMAC IZ SERIJE "PRIJATELJI" VIŠE NE LIČI NA SEBE! Izgleda umorno i oronulo, a ugojio se preko 30 kilograma
Foto: Printscreen Youtube

užas

ČUVENI GLUMAC IZ SERIJE "PRIJATELJI" VIŠE NE LIČI NA SEBE! Izgleda umorno i oronulo, a ugojio se preko 30 kilograma

Pored toga, Metju je izgledao vrlo umorno i oronulo, a moguće da je sve to rezultat teškog perioda iza njega, ali i dugogodišnje borbe sa različitim bolestima

Objavljeno:

Metju Peri, svima poznatiji kao Čendler iz "Prijatelja", šokirao je publiku svojim izgledom na novim paparaco fotografijama. Glumac je posle dugog karantina u SAD snimljen u Malibuu dok je išao do lokalne apoteke, a danas je u njemu teško prepoznati nekadašnjeg simaptičnog zavodnika.

foto: Profimedia

Ovaj 50-godišnjak je nabacio primetan višak kilograma, a to se najiše odrazilo nan njegovom licu, grudima i stomaka.

Pored toga, Metju je izgledao vrlo umorno i oronulo, a moguće da je sve to rezultat teškog perioda iza njega, ali i dugogodišnje borbe sa različitim bolestima.

Podsetimo, on je nedavno raskinuo sa 21 godinu mlađom devojom Moli Hurvic, a medijima je priznao da se samo nekoliko nedelja kasnije bacio na traženje nove ljubavi.

foto: Profimedia

Inače, Perija javnost gotovo da nije imala prilike da vidi u poslednjih nekoliko godina, sem na nekoliko paparaco fotografija, a već dugo nije zabeležio poseban uspeh na velikim i malim ekranima. U medijima se uglavnom pojavljuje kada se piše o tome koliko neugledno izgleda ili kakav je incident napravio.

Ovaj glumac, koji je svojevremno zarađivao milion dolara po epizodi "Prijatelja" i četiri puta bio nominovan za Emi nagradu, poslednji put je snimio pre čak 10 godina, dok se u nekoj seriji pojavio još 2017.

Peri je prethodnih godina imao i ozbiljne zdravstvene probleme, pa je prošle godine u avgustu hitno je operisan zbog perforacije creva i proveo je tri meseca u bolnici. Takođe, u prošlosti se dugo borio sa zavisnošću od narkotika i alkohola.

Sve to ostavio je neizbrisiv trag na slavnom glumcu, pa je malo toga ostalo od nekadašnjeg nasmejanog Čendlera.

Nadamo se da ga čekaju bolji dani...

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.