PEVAČICA KOJU OBOŽAVATE OTKRILA VELIKU TAJNU! Bila sam beskućnik i jela samo parče pice dnevno!
Foto: EPA/Larry W Smith

ispovest

PEVAČICA KOJU OBOŽAVATE OTKRILA VELIKU TAJNU! Bila sam beskućnik i jela samo parče pice dnevno!

Njeni roditelji su Portorikanci, a svoju privrženost majci Lupe uvek je javno isticala

Objavljeno:

Popularna lepotica nije rođena u okrilju bogate porodice, ali nemaština ju je osnažila i nije odustajala od svojih ideja.

Prelepa Dženifer Lopez danas ima milione, Oskare i slavu o kojima je nekada sanjala. Rođena je 24. jula 1969. godine u Bronksu, predgrađu Njujorka. Njeni roditelji su Portorikanci, a svoju privrženost majci Lupe uvek je javno isticala. Detinjstvo je provela u malom stanu i u ne baš zavidnoj finansijskoj situaciji.

foto: printscreen

Kada je završila srednju školu, našla se na velikom raskršću i pred velikom odlukom. Njena mama je želela da upiše koledž, dok je ona imala sasvim drugi plan.

"Nisam želela da nastavim dalje školovanje, želela sam da plešem i to je sve".

Kada je roditeljima saopštila da želi da postane glumica i plesačica, od njih nije dobilja podršku kakvu je očekivala. U tom trenutku sa mjkom nije bila u najboljim odnosima, ali danas kaže da joj je zahvalna na svemu.

"Mislila sam da će pokazati saosećanje. Umesto toga, rekla je, 'Nemoj me više nikada zvati dok plačeš. Želela si da budeš u ovom poslu i bolje ti je da ojačaš'. I ojačala sam", rekla je pevačica.

"Dogodilo se da me je odluka da izaberem svoj san koštala. Jedno vreme sam živela gotovo kao beskućnik. Spavala sam na kauču u plesnom studiju, ali trud se isplatio".

foto: EPA/Larry W Smith

Kada je napunila 21. godinu, preselila se u Los Anđeles kako bi ostvarila svoje snove. Živela je sa nekoliko cimera u jednom stanu, u ne baš dobrim uslovima, ali kaže da je za taj period vežu najlepše uspomene. "Sećam se da sam imala toliko novca da sebi mogu da kupim samo parče pice dnevno".

Prošlo je nekoliko godina dok nije dobila prvi veliki posao, a nakon toga uloge su se nizale i ova lepotica uspela je da ostvari svoj veliki san.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.