AJS KJUB BRAT SRBIN! Ameri ispljuvali čuvenog repera jer je objavio sliku SRPKINJE koju su obesili Nemci!
Foto: Printscreen

SVE ZBOG HEROINE LEPE

AJS KJUB BRAT SRBIN! Ameri ispljuvali čuvenog repera jer je objavio sliku SRPKINJE koju su obesili Nemci!

Jedna fotografija izazvala haos

Objavljeno: 15:31h

Američki reper Ajs Kjub na žestokom je udaru zbog objavljivanje fotografija za koje tvrde da su antisemitske, a među njima je i slika Lepe Radić, učesnice Narodnooslobodilačke borbe, devojčice koja je proglašena za narodnog heroja Jugoslavije.

Ajs je fotografiju objavio na Tviteru, bez ikakvog komentara. Međutim, usledilo je na desetine odgovora, preko 600 ritvitova, te 2.200 lajkova, za sada.

Američki mediji njegove objave preneli su, mahom, sa naslovom "Ajs Kjub osuđen zbog deljenja antisemitskih memova i ruske propagande na Tviteru", aludirajući na to da ga ljudi napadaju, te da radi antiameričku propagandu.

"Njegovi rukovodioci mu pričaju kakvu ideologiju treba da širi ovde", "Ovo s*anje nije stvarno, ideš na blok Ajs, brate", "Zašto objavljuješ ovo?", "Stvarno treba da skineš ovo sa svog profila", samo su neki od komentara.

Vest o objavi poznatog repera preneli su najuticajniji svetski mediji - BBC, Independent, Fox news, People i drugi, ali NIJEDAN od njih nije istakao da je reč o Jugoslovenki, heroini, i njenom stradanju, već o "ruskoj propagandi".

Međutim, brojni Srbi uključili su se u komentarisanje. "Brate, Srbine", "Hvala ti što si ovo podelio", "Naša Lepa Radić, junak", neki su od komentara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.