POZNATA LEPOTICA SA ESTRADE IDE IZA REŠETAKA? Zarađivala milione, a porez nije plaćala! Sada se sve saznalo
Foto: Printscreen

prekršila

POZNATA LEPOTICA SA ESTRADE IDE IZA REŠETAKA? Zarađivala milione, a porez nije plaćala! Sada se sve saznalo

Slučaj je počeo u decembru 2015. kada je ona optužena da je sakrila 250.000 evra koje je dobila kao poznata ličnost

Objavljeno:

Izraelski supermodel Bar Rafaeli i njena majka potpisale su nagodbu sa tužilaštvom zbog utaje poreza, na osnovu koje je ona prihvatila krivicu da bi izbegla zatvorsku kaznu.

Bar Rafaeli je, kako prenose izraelski mediji, umesto na zatvor osuđena na devet meseci korisnog rada, a njena majka Cipi Rafaeli biće u zatvoru 16 meseci. Obe će dodatno biti osuđene na uslovne kazne i moraće da plate svaka po 720.000 dolara kao i za povraćaj poreza 2,3 miliona dolara.

@carolinalemkeberlin.il

Објава коју дели Bar Refaeli (@barrefaeli) дана

Tužioci su rekli da je Bar Rafaeli prikrila stotine miliona dolara zarade od Poreske uprave od 2009. do 2012. godine kada je živela delom u inostranstvu, a delom u Izraelu.

Ona tvrdi da je živela uglavnom u inostranstvu, a tužioci kažu da laže i da nije prijavila prihode, skupe poklone i popuste koje je dobijala dok je bila u Izraelu. Supermodel takođe tvrdi da ne zna ništa o nastojanjima da se sakrije zarada tokom tog perioda.

Rafaeli je tokom tih godina imala porodične, finansijske i društvene veze u Izraelu uprkos odnosu sa Dikapriom i nije imala stalan dom u SAD, rekao je sudija. Uz to je naveo da Dikaprio nije svedočio u korist Rafaeli i nema dokaza kako on gleda na njihov odnos, niti o njegovim namerama.

Favorite time of the day. ME TIME ?☀️

Објава коју дели Bar Refaeli (@barrefaeli) дана

Slučaj je počeo u decembru 2015. kada je Rafaeli optužena da je sakrila 250.000 dolara koje je dobila kao poznata ličnost. Njena majka Cipi je optužena da je utajila milion dolara prihoda koji je primila radeći kao agent svoje ćerke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.