IZAŠAO JE PRED ŽIRI NAŠMINKAN I U SUKNJICI, SVI SU MISLILI DA JE LUD: Ali onda je ZAPEVAO i UZEO GITARU! (VIDEO)
Bonavega, Foto: AGT/Youtube

FANTASTIČAN

IZAŠAO JE PRED ŽIRI NAŠMINKAN I U SUKNJICI, SVI SU MISLILI DA JE LUD: Ali onda je ZAPEVAO i UZEO GITARU! (VIDEO)

Njegovo ime je Bonavega, zapamtite ga

Objavljeno: 08:00h

Učesnik šou programa Amerika ima talenat je pred žiri izašao u haljinici koju ne bi obukla ni Majli Sajrus, sav mišićav i nauljen, sa frizurom zvanom "malet" karakterističnom za seljane sa srednjeg istoka SAD, plus sav našminkan, i svi su mislili da je reč o jednom od mnogih "slučajeva" koji se pojave u ovoj emisiji.

Međutim, onda je čovek zapevao.

Žiri, u sastavu Sajmon Kauel, Haui Mendel, Hajdi Klum i Sofija Vergara, samo je otvorio usta, shvativši da je čovek "prava stvar".

Njegovo ime je Bonavega, i ne samo da je 31-godišnjak čije pravo ime je Branden Vilbarger otpevao svoju pesmu "Overdrive" savršeno, nego je sve šokirao kad je pri kraju odsvirao i fantastičan solo na gitari.

Svoj nastup je "začinio" plesanjem na stolu ispred žirija i mrdanjem kukovima "in your face", a posebno je oduševljena bila Sofija Vergara, koja ga je pitala "odakle ti ti mišići?".

- Kad sam te video u tome, pomislio sam "ovo će da bude glupost neka", ali do sada, ove sezone, ti si najveće iznenađenje za mene. Ovo je rokenrol, kemp, pozorište, i imaš tu frizuru! - rekao je Haui Mendel.

- Iskreno, kad si izašao, mislio sam da ćeš da dobiješ četiri X-a za oko jednu sekundu. Ali onda sam video da te publika obožava. Zapamtiću te. Zanima me gde će ovo da ode - rekao je Kauel.

Naravno, Bonavega je prošao dalje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.