MOZGA BEZ?! Ena tetovirala ime dečka iznad vagine: Šta ćeš kad raskinete?
Foto: Printscreen Instagram

ŠTA TO RADIŠ?

MOZGA BEZ?! Ena tetovirala ime dečka iznad vagine: Šta ćeš kad raskinete?

Ako smo prošli teror i sva s*anja koja su nam dosad priredili i nakon svega smo ostali zajedno, verujem mu i verujem da ćemo ostati zajedno i kroz nove probleme, odbrusila je Ena svima koji kritikuju njenu tetovažu

Objavljeno:

Plejbojeva zečica Ena Fridrih (34), koja se svojevremeno takmičila u šou 'Lepotice i genijalci', zavisnica je o tetovažama. Već ih ima 12, a jedna od poslednjih koje je napravila iznenadile je njene pratioce, kojih ima 130.000. Naime, Ena je već nekoliko meseci u vezi s muškarcem kog ne pokazuje često na društvenim mrežama. Reč je o Danijelu Kišu, a to će sada znati svi koji vide Enu s minimalno odeće.

Ena je ispod pupka, odnosno iznad vagine, tetovirala tekst na engleskom jeziku i piše 'vlasništvo Danijela Kiša'. Mnogi su osudili njenu odluku o novoj tetovaži, iako se njoj i njenom dečku sviđa.

foto: Printscreen Instagram

- Šta ćeš ako raskinete? Biće izazov prekriti tu tetovažu - pisali su joj pratioci na društvenim mrežama ispod fotografija tetovaže.

Ena im je savetovala da ne budu toliko pesimistični pa je u više navrata odgovorila kako s dečkom neće raskinuti.

- Ako smo prošli teror i sva s*anja koja su nam dosad priredili i nakon svega smo ostali zajedno, verujem mu i verujem da ćemo ostati zajedno i kroz nove probleme - odbrusila im je Ena. No, jedna pratiteljka bila je uporna i stalno slala Eni poruke vezane za tetovažu i prekid.

foto: Printscreen Instagram

- Stvarno nisi normalna. Je li bilo dosta više? Jesi se ispucala? I da raskinemo, neće ti se vratiti - oštra je bila Plejbojeva zečica, aludirajući na to da joj ružne komentare piše Danijelova bivša devojka.

Dok je Ena njegovo ime istetovirala na zasad jednom mestu, on je njeno na čak četiri. Do prekida veze, govori Ena, neće doći te je najavila kako će uskoro biti lepih novosti vezanih za njih dvoje, ali zasad je tajnovita po pitanju toga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.