GLUMICA NA STUBU SRAMA ZBOG FOTKI U BIKINIJU: Imaš 55. godina i širiš noge???
Foto: Printscreen Instagram, elizabethharly

BRUKA

GLUMICA NA STUBU SRAMA ZBOG FOTKI U BIKINIJU: Imaš 55. godina i širiš noge???

Manekenka i glumica Elizabet Harli ponosno pokazuje svoju figuru u 50-ima, a uz mnoštvo komplimenata, poneki joj upute i kritiku.

Objavljeno: 12:18h

Prešla je pedesetu, ali ima liniju za poželeti. Elizabet Harli (55) je toga svesna pa ne čude gotovo svakodnevne fotografije na njenom Instagramu u bikiniju. Svake sekunde pristižu komplimenti, ali ovog puta stigla je i pomalo oštra kritika.

- Ova fotografija je fotošopirana, čemu, Liz? Ne bi trebala ni tako da stojiš! Zašto širiš noge? - pisali su joj.

foto: Printscreen Instagram

Liz već duže vreme na taj način predstavlja bikinije iz svoje kolekcije, a pozirajući u golišavom izdanju prikuplja obožavatelje širom sveta. Inače, Elizabet je pre 15 godina lansirala svoj brend kupaćih kostima i zapravo svega što ima veze s morem i putovanjima, a obožava egzotične destinacije poput St. Tropea i St. Barta. Otkrila je i tajne održavanja svog izgleda. Svako jutro pije čašu tople vode koja je dobra za ubrzanje metabolizma i bolju probavu i uz sebe uvek ima bočicu vode. Tvrdi da ne voli da vežba i da je za njenu fit liniju zaslužno brzo hodanje i to 30 minuta svaki dan, a od vežbi radi samo trbušnjake. Treće pravilo kog se pridržava je zdrava ishrana, a to znači da lepa glumica ne jede hidrate, šećer niti pije gazirana pića i alkohol. Kada je jako gladna Elizabet ne posegne za grickalicama nego za supom. Kaže da u frižideru uvek ima spremnu supu i da tokom dana zna da pojede i pet tanjira supe. Peta tajna njenog dobrog izgleda je u proizvodima za samotamnjenje i priznaje da nepravilnosti na svom telu popravlja ovim proizvodima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.