TOM KRUZ SE TOLIKO IZBLAMIRAO DA SU MU ZABRANILI DA KUPI BUGATI: Desilo mu se nešto JAKO NEPRIJATNO (VIDEO)
Tom Kruz, Foto: Fonetap

kakav gaf

TOM KRUZ SE TOLIKO IZBLAMIRAO DA SU MU ZABRANILI DA KUPI BUGATI: Desilo mu se nešto JAKO NEPRIJATNO (VIDEO)

Brinu o svom imidžu

Objavljeno:

Eksluzivni proizvođači automobila često imaju veoma stroge mere i standarde koje primjenjuju čak i kada su u pitanju VIP kupci.

Tako Ferari ima niz "nepisanih pravila" koja vlasnici moraju poštovati, a koja uključuju zabranu postavljanja neobičnih folija i drugih modifikacija na automobil, zbog čega se na meti našao i poznati DJ Deadmau5 kojem je italijanski proizvođač zapretio tužbom zbog oblepljivanja svog modela 458 Italia u neobičnu foliju.

Još jedan prilično bizaran slučaj strogoće ekskluzivnih proizvođača vezanje uz Bugati i Tom Kruz. On je naime 2006. godine odlučio na premijeru novog nastavka filma Nemoguća Misija doći u svom Bugatiju Veyronu. Sve je izgledalo prilično spekatkularno - Bugati, Tom Kruz kao vozać i Kajt Holms na suvozačkom mestu. Kada su se zaustavili na crvenom tepihu, počeli su problemi.

Naime, poznati glumac izašao je iz automobila i došao do suvozačkih vrata kako bi ih otvorio svojoj tadašnjoj supruzi, no dobrih 30-ak sekundi vrata se, iz nepoznatog razloga nisu htela otvoriti. Moguće je pritom da je bilo potrebno iznutra otključati automobil kako bi se suvozačka vrata mogla otvoriti izvana. I dok ovakva neugodnost inače ne bi bila vredna spomena, ovde govorimo o događanju koje je pratilo hiljade novinara i fotoreportera koji su sve zabeležili i plasirali milionima gledalaca šitom sveta.

To se naravno nije svidelo čelnih ljudima u Bugatiju budući da je brend poznat po velikom kvalitetu, a ova situacija je naštetila ugledu firme. U Bugatiju su stoga odlučili zabraniti poznatom glumcu da kupuje automobile od njih. Naravno, to ne znači da neće moći sesti za upravljač - budući da se na tržištu uvek nude modeli koji ponekad imaju i tek nekoliko pređenih kilometara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.