POZNATA GLUMICA IZ SERIJE KOJU OBOŽAVATE IDE U ZATVOR NA 40 GODINA!? Uradila nešto što je strogo zabranjeno!
Foto: Vladimir Sporčić, Ilustracija

užas

POZNATA GLUMICA IZ SERIJE KOJU OBOŽAVATE IDE U ZATVOR NA 40 GODINA!? Uradila nešto što je strogo zabranjeno!

Iako se zna da ih je jutros posetio FBI...

Objavljeno:

Nekoliko holivudskih zvezda i drugih javnih ličnosti je razotkriveno u do sada neviđenom skandalu

Glumica Felisiti Hafman, koju najbolje znamo iz serije “Očajne domaćice”, kao i njena koleginica Lori Lohlin optužene su da su bile deo prevarantske šeme u kojoj su roditelji davali mito, ukupne vrednosti do 6 miliona dolara, ne bi li njihova deca upisala elitne fakultete, među kojima su Harvard i Jejl.

Iako se zna da ih je jutros posetio FBI, nije poznato da li su glumice odvedene u pritvor, a njihovi predstavnici za medije još uvek nisu dali nikakav komentar. Ono što je poznato jeste da većina studenata nije znala da su fakulteti potplaćeni kako bi ih primili.

Tužba, kojom je obuhvaćeno više od 50 ljudi, uključujući i Lorinog supruga, Mosima Đijanulija, otkrivena je u utorak, a među univerzitetima koji su primili mito su i Stenford, Džordžtaun i Univerzitet Južne Karoline.

hey put ur tongue back @bella

Објава коју дели olivia jade (@oliviajade) дана

U tužbi se navodi da je Felisiti, zajedno sa suprugom dala više od 15.000 dolara navodne donacije, koja je iskorišćena za prevaru na prijemnom ispitu njene najstarije kćerke, a prijavila je i da je devojčica izuzetno uspešna u jednom sportu, iako se istim nikada u životu nije bavila. Isto je želela da ponovi i sa mlađom kćerkom, ali je od toga odustala.

Glava cele operacije bio je izvesni čovek iz Kalifornije, koji je imao razrađen biznis ne bi li studentima pomagao da upišu željeni fakultet. Roditelji bu mu platili određenu svotu novca, svesni toga šta činje, a on bi potom potplatio neke od profesora ili trenera na željenoj obrazovnoj ustanovi.

FBI je navodno snimio telefonske pozive između glumica i svedoka, sa kojima su razgovarale o davanju mita, a koji sarađuju sa istražiteljima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.