GRUPNI SE*S, DROGA, LUDI HIROVI, TAPŠANJE, GEJ AFERE: Menadžerka otkrila mračne tajne poznatih pevača koje volite!
Ona je totalno podivljala. Sledeće što znam jeste da je pola njenog tima dobilo otkaz, Foto: Profimedia

haos iza kulisa

GRUPNI SE*S, DROGA, LUDI HIROVI, TAPŠANJE, GEJ AFERE: Menadžerka otkrila mračne tajne poznatih pevača koje volite!

Kaže da je bila svedok i "zločestim" potezima menadžera koji su pokušavali jednom članu benda da osiguraju svu slavu

Objavljeno:

"Pre njenog nastupa u Top of the Pops, ekipa Dženifer Lopez nam je rekla da ni slučajno ne ostvarujemo kontakt očima s njom dok ne završi nastup, ali ja nisam mogla da se suzdržim dok sam gledala probu. Prišla sam joj i rekla da su nam rekli da je ne gledamo, 'ali htela sam samo da ti kažem da mislim da si divna'. Ona je totalno podivljala. Sledeće što znam jeste da je pola njenog tima dobilo otkaz", otkriva agent i autor Melani Blejk u tekstu o najluđim hirovima slavnih koji prenosi Dejli mejl.

foto: EPA/Larry W Smith

"Iz tima Maraje Keri su nam rekli da tapšemo kad je vidimo. 'Mislite nakon nastupa?' pitali su moji saradnici. 'Ne, čim je ugledate', odgovorili su njeni asistenti", prisetila se Britanka koja je godinama radila u muzičkoj emisiji Top of the Pops s nekima od najvećih svetskih faca. Taj posao je počela da radi sa svega 19 godina.

foto: Printscreen / Youtube

Otkrila je i da je Maraja tražila da joj dostave nekoliko mačića da se igra s njima kako joj ne bi bilo dosadno. "Srećom, u blizini je bio pet šop, pa sam vlasniku obećala da ću ih brzo vratiti", prisetila se. Kaže da je bila svedok i "zločestim" potezima menadžera koji su pokušavali jednom članu benda da osiguraju svu slavu, prenosi index.hr.

Za Džeri Halivel kaže da je bila veoma draga kao članica Spice Girls, ali kad je počela solo karijeru, "kao da je princeza Dajana lično došla u studio". "Promenila je čak i naglasak, a marširala je okolo kao da je studio njen", otkriva Blejk. Za Mel B ima samo reči hvale i kaže da je vrlo simpatična i jednostavna i da je srela nedavno, 20 godina nakon saradnje u Top of the Pops. "Nije se uopšte promenila".

Arogantnim je proglasila i Robija Vilijamsa, na kog je jednom prilikom morala da viče jer je s Dejvidom Bekamom igrao fudbal u bekstejdžu.

"Mogao bi da ti namestim otkaz", rekao joj je on. "Pokušaj, ali dotad prestani da udaraš loptom u zid", odbrusila mu je Blejk, koja je do 27. godine stekla reputaciju jedne od vodećih menadžerki muzičke industrije u Velikoj Britaniji. Otkrila je i da su nakon emisije mnoge zvezde učestvovale u razuzdanim zabavama na kojima je bilo droge na svakom koraku. Posebno je istakla žurke grupe Noel Galager i Blura.

"Jednu moju prijateljicu dva vrlo slavna muškarca, zvezde A liste, pitali su da li hoće s njima u trojku. Ona je pristala, ali nije se baš zabavila pošto su se njih dvojica fokusirali jedan na drugog. Obojica su danas ikone tog vremena", misteriozno je opisala.

Svoja iskustva opisala je u knjizi "The Thunder Girls" (Devojke koje grme).

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.