PREMINUO SIN ANE OBREGON! Španka voditeljka i glumica zavijena u crno!
Foto: printscreen

tuga do neba

PREMINUO SIN ANE OBREGON! Španka voditeljka i glumica zavijena u crno!

Sin španske glumice Ane Obregon preminuo je od teške bolesti

Objavljeno:

Španska glumica i voditeljka Ana Obregon (65) proživljava pravu porodičnu dramu. Preminuo joj je sin Aleks Lekio nakon bitke s rakom, prenose strani mediji. Imao je samo 27 godina.

Se apagó mi vida.

Објава коју дели Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) дана

S rakom se borio poslednje dve godine, a nedavno je primljen u bolnicu u Barseloni, gde se podvrgnuo novom lečenju.

Pre toga se lečio u SAD-u i često se javljao na društvenim mrežama na kojima je objavljivao motivacione poruke za sve ljude koji se nalaze u teškim situacijama.

- Sve je stvar stava i to će razumeti svako ko se nađe u mojoj situaciji. Ljudi različito reaguju kada ih pritisnu problemi. Imam podršku porodice i prijatelja, a moja majka je neverovatna žena - rekao je tada Aleks.

A koliko je Ana bila povezana sa sinom, pokazala je krajem prošle godine objavivši fotografiju iz 1992. s bebom Aleksom, uz opis:

- 27 godina kasnije ti si jedina stvar koja me čini ponosnom - napisala je Ana na Instagramu.

Podsetimo, ona je pre 21 godinu bila u vezi sa hrvatskim fudbalerom Davorom Šukerom s kojim je provela tri godine dok je on igrao fudbal u madridskom Realu. Šuker ju je zaprosio, ali ga je odbila i zbog prosidbe završila u hitnoj pomoći.

Naime, tokom večere u poznatom madridskom restoranu, Šuker je prsten stavio u Aninu čašu s vinom, želeći da iznenadi partnerku i tako je zaprosi.

Ali, Ana je popila vino, sa njim i prsten i zamalo se udavila.

- Jadni Davor je stavio prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla da predpostavim? Večerali smo u restoranu, pila sam vino i na kraju se skoro ugušila - priznala je jednom prilikom.

Španska voditeljka je pre tri imala priliku da pozira za "Plejboj" iako je tada imala 62 godine.

- Ponosna sam što sam osvanula na istoj naslovnici koju su pre krasile ikone poput Madone, Merlin Monro, Kejt Mos i druge. Hvala što su me odabrali - napisala je Ana i dodala:

- Vi ste odabrali ženu sa karijerom, diplomom, koja je pre svega majka - napisala je ona.

U galeriji ispod teksta pogledajte fotografije španske glumice sa sinom, kao i njene fotografije na kojima se vidi njena lepota.

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.