MAJKA JE RODILA U ZATVORU, GODINAMA SE DROGIRALA, IMA 3 PROPALA BRAKA: Ipak, u serijama glumi samo slatke devojke!
Foto: printscreen

ko bi rekao

MAJKA JE RODILA U ZATVORU, GODINAMA SE DROGIRALA, IMA 3 PROPALA BRAKA: Ipak, u serijama glumi samo slatke devojke!

Džodi Svitin nakon završetka snimanja serije "Puna kuća" sa 14 godina počela je piti i drogirati se

Objavljeno: 16:20h

Džoni Svitin proslavila se ulogom Stefani Taner u "Punoj kući" kao petogodišnjakinja, no njen život od samog početka nije bio nimalo bajan.

Majka ju je rodila u zatvoru, a i njen otac je bio takođe tamo, pa ju je ujak Sen Svitin prisvojio i odgajio sa svojom suprugom. Godinama kasnije, kada je bila poznata ličnost, Džodi je odbijala govoriti o usvajanju, istaknuvši da ne želi da ljudi misle kako ju je netko prisilio na glumu. Osim toga, kao trogodišnjakinja se bavila i baletom i step plesom.

Nakon što je završila sa snimanjima posvetila se učenju i završila je srednju školu, a potom upisala i fakultet. No počela je i piti kao 14-godišnjakinja i uskoro je uzimala i razne droge Kasnije je objasnila da se okrenula porocima jer joj je bilo dosadno.

Džodi je 2009. objavila memoare "unSweetined" i opisala je kako se počela drogirati čim je završila sa snimanjima "Pune kuće". Progovorila je o svom odrastanju na televiziji i koliko joj se život poboljšao otkad se rešila zavisnosti. Svitin iza sebe ima tri propala braka.

Džodi se vratila ulozi Stedani koju je proslavila i od 2016. učestvuje u snimanju serije "Fuller House".

Glumica je svojevoljno priznala da je išla na povećanje grudi što je i očigledno. Stručnjaci za plastičnu hirurgiju kažu i da već koristi botoks te da je stavila implatante u obraze koji izgledaju prilično neprirodno kao i njena prsa.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.