JEDAN MUŽ JE ŠUTNUO, DRUGI UZEO MILIONE, TREĆI ŠTA JE URADIO STRAHOTA JE NAPISATI: Glumica se ne predaje ni u 82!
Foto: printscreen

hteli su samo praznoglavu plavušu, kaže

JEDAN MUŽ JE ŠUTNUO, DRUGI UZEO MILIONE, TREĆI ŠTA JE URADIO STRAHOTA JE NAPISATI: Glumica se ne predaje ni u 82!

Američka zvezda i sa 82 godine je neumorna, u izolaciji vežba punom parom, a život je nije mazio

Objavljeno:

U Francuskoj je upoznala i zaljubila se u Rožera Vadima, reditelja koji je voleo da se hvali da je stvorio filmsku divu Brižit Bardo.

S njom je pedesetih godina bio u braku, a razveli su se kad je shvatio da nije samo praznoglava plavuša jer, prema njegovu mišljenju, žena treba biti lepa i ne sme previše misliti, a još manje imati svoje stavove.

- Trebalo mi je tri godine da shvatim da smo nas dvoje potpuno različite osobe. Ne mogu biti u braku s muškarcem koji smatra da ima pravo dorađivati me kao osobu - objasnila je posle zašto se odlučila na razvod i 1969. vratila u Ameriku.

Nakon njega venčala se sa Tomom Hejdenom, jednim od retkih političara koji su se divili njenom društvenom angažmanu. Ništa joj nije bilo teško da promeni u svom životu jer je verovala u njega i njegove ideje - sve dok 1988. nije slučajno otkrila da već dugo ima ljubavnicu.

Budući da nisu potpisali predbračni ugovor, Džejn Fonda je u razvodu finansijski loše prošla. Hejden je pre venčanja imao jedva pedeset hiljada dolara na računu, a iz braka je izišao, prema jednom izvoru, sa svotom od deset miliona dolara, a prema drugom dobio je čak trideset miliona.

VIako je nakon dva bračna razočaranja mislila da se više nikada neće udati, život ju je još jednom iznenadio. Jedva godinu dana nakon razvoda upoznala je ekscentričnog milijardera Teda Tarnera, vlasnika TV mreže CNN. Iako nije želela da uleće u novu vezu, prihvatila je Tarnerov poziv na večeru i nastavila da se druži s njim. Nakon samo nekoliko meseci, koliko god to sebi nije želela da prizna, shvatila je da nije odolela njegovom šarmu.

Znala je da je ženskaroš i da ima ogroman ego, ali je rekla "DA" kad ju je zaprosio. Venčali su se 1991. godine na njen 54. rođendan, a samo mesec dana kasnije, dok su se vozili u automobili, saznala je da je vara. Nakon deset godina braka su se razveli.

Ni izolacija zbog pandemije nije zaustavila 82-godišnju glumicu da prestane da radi: osim što redovno objavljuje programe vežbi i odnedavno dizajnira odeću koju prodaje u humanitarne svrhe, ne prestaje da upozorava na važnost zaustavljanja klimatskih promjena.

- Borim se za budućnost, da li ima nešto što je važnije od toga? - tvrdi Džejn Fonda.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.