PLANETA U ŠOKU! Iznenada umro jedan od NAJPOZNATIJIH GLUMACA NA SVETU, nije od korone!
On je bio u Indiji tokom karantina zbog koronavirusa, Foto: Printscreen

tužan kraj

PLANETA U ŠOKU! Iznenada umro jedan od NAJPOZNATIJIH GLUMACA NA SVETU, nije od korone!

Irfanu je nedavno dijagnostikovan neuroendokrini tumor

Objavljeno: 10:04h

Bolivudski glumac Irfan Kan, međunarodno poznat po ulogama u filmovima "Milioner iz blata" i "Park iz doba Jure" preminuo je u 53. godini, prenosi BBC.

Kan je preminuo u bolnici u Mumbaju na zapadu Indije, potvrdila je njegova PR agencija, a prenosi BBC.

foto: Printscreen

Kan je 2018. godine na Tviteru saopštio da ima rak, a kasnije je lečen u bolnici u Londonu.

Bolivudska filmska zvezda, koja je slavu na Zapadu pronašla Parkom iz doba Jure, Milionera iz blata, Life Of Pi i The Amazing Spider-Man, borila se protiv infekcije debelog creva na intenzivnoj nezi.

Njegov tim je u izjavi prvobitno demantovao glasine o njegovoj smrti: "Da, tačno je da je Irfan Kan primljen u odeljenje intenzivne nege u Mumbaju zbog infekcije debelog creva. Pod nadzorom je lekara".

Irfanu je nedavno dijagnostikovan neuroendokrini tumor i primljen je na lečenje u Velikoj Britaniji.

On je bio u Indiji tokom karantina zbog koronavirusa i u utorak je zbog infekcije prevezen u mumbajsku bolnicu. Nažalost, podlegao je bolesti dok je bio na intenzivnoj nezi. Glasine oko njegovog zdravlja počele su se rano u sredu ujutro, zbog čega je njegov tim dao izjavu kojom je potvrdio da je još uvek živ.

foto: Printscreen

Rođen u indijskom gradu Džajpuru, Irfan se kasnije preselio u Mumbai kako bi započeo glumačku karijeru na TV-u 1980-ih. Prelaz na film napravio je devedesetih, ali nije uspevao da se proslavi sve dok mu nisu ponudili glavnu ulogu u filmu Ratnik 2001. koji je dobio nagradu BAFTA. Irfanova prva bolivudska filmska uloga stigla je 2005. u filmu Rog, a narednih nekoliko godina proveo je glumeći zlikovce i negativce. Holivud ga je zapazio 2008. godine zahvaljujući filmu Milioner iz blata, gde je igrao policijskog inspektora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.