GLUMAC IZ SERIJE KAKO SAM UPOZNAO VAŠU MAJKU PRONAĐEN MRTAV U STANU: Slao bivšoj snimke kako joj ubija i jede zeca
Foto: Printscreen

SKANDAL

GLUMAC IZ SERIJE KAKO SAM UPOZNAO VAŠU MAJKU PRONAĐEN MRTAV U STANU: Slao bivšoj snimke kako joj ubija i jede zeca

Porodica je rekla kako im se nije javljao nekoliko dana pa su nazvali policiju u sredu kako bi ga proverili...

Objavljeno:

Glumac Dimitri Diatčenko preminuo je početkom nedelje u 53. godini u svom domu na Floridi, javlja Mirror. Telo su mu pronašli u sredu, a još uvek nije poznato tačno vreme i uzrok smrti. Trenutačno se istražuju okolnosti, ali se ne povezuje s pandemijom.

- Dimitrijeva porodica rekla je kako im se nije javljao nekoliko dana pa su nazvali policiju u sredu kako bi ga proverili i tako su našli telo - pišu strani mediji. Njegovi najbliži su u šoku jer je Dimitri, kažu, bio zdrav.

Dimitri je bio najpoznatiji po ulozi Urija u filmu "Černobilski dnevnici" iz 2012. godine. Pojavio se u mnogim serijama kao što su "Kako sam upoznao vašu majku", "Kosti", "Dve devojke bez love" i "CSI: Miami".

Dimitri se rodio 1968. godine u San Francisku. Tata mu je poreklom iz Ukrajine, a majka iz Švedske. Glumac se pre pet godina našao usred skandala kad je poslao bivšoj devojci fotografije njenog kućnog ljubimca zeca kojeg je ubio i pojeo. Tad je dobio 60 dana dobrotvornog rada. Bivšoj devojci se tim činom osveto jer mu je rekla da ne želi više da živi sa njim.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.