BIVŠA ZEČICA PRONAĐENA MRTVA U 33. GODINI, GLUMAC JE ZLOSTAVLJAO: Znamo da si sad najlepši anđeo na nebu
Foto: Printscreen Instagram

IMALA JE PROBLEMA...

BIVŠA ZEČICA PRONAĐENA MRTVA U 33. GODINI, GLUMAC JE ZLOSTAVLJAO: Znamo da si sad najlepši anđeo na nebu

Ešli, koja je titulu miss Playboya ponela 2011. godine, iza sebe je ostavila oproštajno pismo.

Objavljeno:

Bivša Plejboj zečica Ešli Metingli preminula je u 33. godini života, a tužnu vest na društvenim mrežama potvrdili su njen brat Bili i sestra Krisi.

- Budući da ne mogu da pronađem reči koje bi rekli, ostaviću ovo ovde. Volim te i nedostajaćeš mi svaki dan. Leti sestro, znam da si najlepši anđeo na nebu! Smrt donosi bol koju samo vreme može da zaceli. Niti jedna reč ne bi mogla olakšati ono što uistinu osećamo, ali s Bogom je njena radost večno zapečaćena,a ja ću čuvati sećanja na nju da je ni smrt ne može ukrasti - napisala je Krisi na svom Facebooku uz fotografije s Ešli.

Ešli koja je titulu mis Plejboja ponela 2011. godine, iza sebe je ostavila oproštajno pismo, a šta je u njemu napisala znaju samo njeni najbliži budući da detalje o tragediji nisu hteli javno da iznose. Njeno telo pronađeno je tri dana nakon smrti, a da se nešto sumnjivo događa prvi je shvatio njen prijatelj kom se nije javljala na telefon.

Ešli se godinama borila s alkoholizmom, a uz to prolazila je kroz pakao fizičkog zlostavljanja, potvrdila je njena porodica, Bivša zečica bila je u vezi s Lejnom Garisonom, zvezdom serije Zakon braće, kog je 2012. godine nadzorna kamera snimila kako je zlostavlja. Nakon što su snimci isplivali u javnost Garison je rekao kako je to uradio jer mu je Ešli ukrala telefon pa je dva meseca proveo u zatvoru pre nego što je pušten na uslovnu, piše Daily Mail. On se o njenoj smrti za sada nije oglasio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vevernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.