TREBALO JE DA BUDE NAJVEĆA SVETSKA ZVEZDA, A ODUSTALA JE OD KARIJERE ZBOG KOMENTARA: Sećate li se NJE? (FOTO)
Foto: Printscreen

zamalo

TREBALO JE DA BUDE NAJVEĆA SVETSKA ZVEZDA, A ODUSTALA JE OD KARIJERE ZBOG KOMENTARA: Sećate li se NJE? (FOTO)

Još uvek je zanimljiva fotografima koji ne propuštaju priliku da je snime

Objavljeno: 08:30h

Alisija Silverston se sa scene povukla pre više od 20 godina, te danas vodi potpuno drugačiji život no još uvek je zanimljiva fotografima koji ne propuštaju priliku da je snime kada odluči na par minuta izaći iz kućnog karantina i protegnuti noge.

Najpoznatija po ulozi u tinejdžerskom megahitu 'Devojke s Beverly Hillsa', glumica Alicia Silverstone brzo se povukla iz Hollywooda, iako je tada bila na vrhuncu slave, te je mogla zapečatiti svoju zvezdu na stazi slavnih. Silverstone se sa scene povukla pre više od 20 godina, te danas vodi potpuno drugačiji život no još uvek je zanimljiva fotografima koji ne propuštaju priliku da je snime kada odluči na par minuta izaći iz kućnog karantina i protegnuti noge.

Glumica koja je glumila i u nekoliko spotova glupe Aerosmith i danas izgleda sjajno. Nažalost, neki već u devedesetima nisu to mislili pa su je počeli verbalno zlostavljati jer je na dodjeli Oscara 1996. bilo vidljivo da je dobila nekoliko kilograma. Alicia je kazala da su je zvali debelom devojkom, ali nije zbog toga htela ići na dijetu, već se potpuno povukla iz Hollywooda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.