IZGUBILA SAM ČULO MIRISA, AKO TO OSETITE ODMAH SE JAVITE! Rijaliti zvezda pozitivna na koronavirus, evo kako joj je
Foto: Printscreen Instagram

KORONAVIRUS

IZGUBILA SAM ČULO MIRISA, AKO TO OSETITE ODMAH SE JAVITE! Rijaliti zvezda pozitivna na koronavirus, evo kako joj je

U izolaciji do daljnjeg.

Objavljeno:

Rejčel Fenton, zvezda rijalitija "Ljubavno ostrvo", podelila je sa svojim pratiocima da je pozitivno testirana na korona virus, nakon što je izgubila osećaj čula mirisa.

Rejčel, inače specijalista na odeljenju kliničke ortopedije, ima 27 godina, a trenutno je u samoizolaciji, gde će biti do potpunog oporavka.

Rijaliti zvezda je navela da su dva simptoma korona virusa - visoka temperatura i kontinuirani kašalj koji ne prestaje. Ona je takođe naglasila, uprkos testu koji je pokazao da je zaražena, da se ne oseća bolesno i dodala:

Quality or quantity ...

A post shared by Rachel Fenton (@rachelfenton1) on

- Nisam se osećala loše, osećala sam se dobro. Nije to bilo 100 posto, ali daleko od toga da sam bila loše. I dalje jedem i imam apetit. Moram priznati da su moji simptomi zaista blagi.

Rejčel je posebno istakla da obavezno ljudi moraju da se izoluju primete li da počinju da gube osećaje čula mirisa i ukusa.

foto: Printscreen Instagram

-Ne vraćam se na posao dok ne odem na ponovno testiranje i dok ono ne bude negativno. Nisam sigurna kada će to biti. Za sada sam u izolaciji i pazim na sebe. Nije toliko strašno - istakla je rijaliti zvezda.

Rejčel je takođe podelila sa svojim pratiocima da uzimanje brisa za testiranje nije nimalo prijatno, ali da je svakako nešto što se da istrpeti jer je ipak zdravlje na prvom mestu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.