NAJVEĆI SKANDAL U DOBA KORONE: Otac svetske megazvezde ima milione, a traži 50.000 dolara od države!
Džo i ćerka u automobilu, Foto: Profimedia

SRAMOTA

NAJVEĆI SKANDAL U DOBA KORONE: Otac svetske megazvezde ima milione, a traži 50.000 dolara od države!

Vlasnik restorana postavio je GoFundMe stranicu kako bi prikupio novac za plate zaposlenih, ali suočio se sa žestokim kritikama onih koji su istakli da i on i Gaga - koja je suvlasnik restorana - poseduju milione

Objavljeno: 07:21h

Otac poznate pevačice i glumice Lejdi Gage oštro je kritikovan zbog otvaranja stranice na društvenim mrežama na kojoj je pokrenuo prikupljanja novca da bi platio osoblje u restoranu u kojem je suvlasnik sa pop zvezdom, a zbog prisilnih otpuštanja usled epidemije Kovid-19 (koronavirus).

Lejdi Gaga, rođena kao Stefani Džermanota, kako tvrdi izvor koji je želeo da ostane anoniman, "nije imala pojma" da njen otac, Džo Džermanota, javno traži 50.000 dolara, piše Dejli Mejl.

Džo je kritikovan na društvenim medijima zbog toga što je od javnosti tražio da mu pomogne da isplati plate zaposlenima u njegovom njujorškom restoranu "Džoen Tratoria", nakon što je otkrio da je bio prisiljen da otpusti 30 radnika zbog pandemije novog korona virusa.

Vlasnik restorana postavio je GoFundMe stranicu kako bi prikupio novac za plate zaposlenih, ali suočio se sa žestokim kritikama onih koji su istakli da i on i Gaga - koja je suvlasnik restorana - poseduju milione.

"Radim najbolje što mogu, ali 'Džoen' smo morali da zatvorimo ovog meseca. Našem osoblju je potrebna finansijska pomoć. Svaka pomoć za naše zaposlene se računa", napisao je Džermanota u tvitu koji je kasnije izbrisan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.